Yaban hayvanları için doğaya 3 ton yem bırakıldı

YAŞAM 10.03.2021 - 17:33, Güncelleme: 10.03.2021 - 17:33 3971+ kez okundu.
 

Yaban hayvanları için doğaya 3 ton yem bırakıldı

Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Giresun Şube Müdürlüğü, yaban hayvanları için doğaya yem bırakma çalışmalarına devam ediyor.
Giresun ve yöresinde yüksek kesimlerde kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yaban hayvanları yiyecek bulmakta güçlük çekiyor. Yiyecek için zaman zaman kent merkezlerine kadar inen yaban hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamak için DKMP Giresun Şube Müdürlüğü ekiplerince yoğun çaba harcanıyor. Görevliler, zorlu coğrafyaya rağmen kış döneminde bugüne kadar doğaya 3 tonu aşkın yem bıraktı. Bu miktarın 5 ton olmasının hedeflendiği bildirildi.
Doğa Koruma ve Milli Parklar (DKMP) Giresun Şube Müdürlüğü, yaban hayvanları için doğaya yem bırakma çalışmalarına devam ediyor.

Giresun ve yöresinde yüksek kesimlerde kar yağışı ve olumsuz hava koşulları nedeniyle yaban hayvanları yiyecek bulmakta güçlük çekiyor.

Yiyecek için zaman zaman kent merkezlerine kadar inen yaban hayvanlarının ihtiyaçlarını karşılamak için DKMP Giresun Şube Müdürlüğü ekiplerince yoğun çaba harcanıyor.

Görevliler, zorlu coğrafyaya rağmen kış döneminde bugüne kadar doğaya 3 tonu aşkın yem bıraktı. Bu miktarın 5 ton olmasının hedeflendiği bildirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.