‘YAŞANANLARI İBRETLE İZLİYORUZ’

GÜNDEM 30.11.2020 - 14:57, Güncelleme: 30.11.2020 - 14:57 2444+ kez okundu.
 

‘YAŞANANLARI İBRETLE İZLİYORUZ’

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Başer, Güney Çevre Yolu’nun Ordu’nun Gülyalı ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin girişimleriyle mahkeme kararı ile durdurulduğunu kaydederek, yaşanan gelişmeler hakkında önemli bir açıklama yaptı.
‘Yaşananları ibretle izliyoruz. Allah kimseyi iline ve bölgesine yapılacak devasa yatırımları ve hizmetleri engellemeye çalışanları savunmak zorunda bırakmasın’ diyen Başer konuyla ilgili değerlendirmesinde, “Sözün bittiği yerdeyiz. Giresun Güney Çevre Yolu’nun ilimiz ve bölgemiz için önemini tekrar tekrar anlatmaya gerek dahi duymuyoruz. Bizim asıl anlatmak istediğimiz Gülyalı’da Giresun Çevre Yolu’nu engellemekle övünen anlayış ortadayken, Giresun’da CHP, İyi Parti, Saadet Partisi ve Deva Partisi temsilcilerinin Güney Çevre Yolu’nun gecikmesinden iktidarı sorumlu tutmaya çalışmasıdır. Daha da acı olanı ilimize ve bölgemize yapılacak Giresun Güney Çevre Yolu’nu engelleyen anlayışın, ilimizde dört partinin siyasi temsilcileri tarafından savunulmaya çalışılmasıdır. Öncelikle yapılan her yatırıma, her hizmete karşı olan bu anlayışı şiddetle reddediyor, yaşananları kamuoyunun ve çok değerli halkımızın takdirine sunuyoruz” dedi. Yaşanan olay hakkında İyi Parti İl Başkanlığından yapılan son açıklamayı da ibretle okuduklarını ifade eden Başer, “İyi Parti İl Başkanı Sayın Abdulkadir Eroğlu tarafından yapılan içeriği çelişkilerle dolu basın açıklamasını da ibretle ve hayretle okuduk. Öncelikle Sayın Eroğlu’nun ifade ettiği gibi Giresun Güney Çevre Yolu’nun CHP’li Gülyalı Belediye Başkanı tarafından engellendiği iddia değil, gerçeğin ta kendisidir. Öncelikle bunun altını çizelim. Ardından gelelim bu konu üzerinden Giresun’da denize girecek plaj kalmadığı yönündeki açıklamanın içeriğine. Sayın Eroğlu’na sormak istiyorum; Madem Giresun’da plaja girecek sahil kalmadığını ifade ediyorsunuz, peki o zaman Giresun plajlarını halka açacak sahil projesine taş koyanlarla ilgili bu zamana kadar neden tek kelime etmediniz? Belki haberiniz yoktur biz ufak bir hatırlatma yapalım; Giresun Belediye Başkanımız Sayın Aytekin Şenlikoğlu’nun Giresun plajlarını halkın kullanımına açacağı sahil projesi, kendi kişisel çıkarlarını şehrimizin menfaatlerinden önde görenler yüzünden mahkemeye taşınmış ve tıpkı Giresun Güney Çevre Yolu gibi bu proje de birileri tarafından bilinçli olarak geciktirilmiştir. Yani sizin anlayacağınız Giresun Güney Çevre Yolu’nu engelleyen anlayışla, Giresun’un sahil projelerini engelleyen anlayış aynıdır. Burada asıl üzücü olan sizin aradaki farkı halen anlayamamış olmanıza rağmen, ısrarla bilerek veya bilmeyerek bu anlayıştakilere destek olmanızdır” ifadelerini kullandı.
AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mehmet Başer, Güney Çevre Yolu’nun Ordu’nun Gülyalı ilçesinin CHP’li Belediye Başkanı Ulaş Tepe’nin girişimleriyle mahkeme kararı ile durdurulduğunu kaydederek, yaşanan gelişmeler hakkında önemli bir açıklama yaptı.

‘Yaşananları ibretle izliyoruz. Allah kimseyi iline ve bölgesine yapılacak devasa yatırımları ve hizmetleri engellemeye çalışanları savunmak zorunda bırakmasın’ diyen Başer konuyla ilgili değerlendirmesinde, “Sözün bittiği yerdeyiz. Giresun Güney Çevre Yolu’nun ilimiz ve bölgemiz için önemini tekrar tekrar anlatmaya gerek dahi duymuyoruz. Bizim asıl anlatmak istediğimiz Gülyalı’da Giresun Çevre Yolu’nu engellemekle övünen anlayış ortadayken, Giresun’da CHP, İyi Parti, Saadet Partisi ve Deva Partisi temsilcilerinin Güney Çevre Yolu’nun gecikmesinden iktidarı sorumlu tutmaya çalışmasıdır. Daha da acı olanı ilimize ve bölgemize yapılacak Giresun Güney Çevre Yolu’nu engelleyen anlayışın, ilimizde dört partinin siyasi temsilcileri tarafından savunulmaya çalışılmasıdır. Öncelikle yapılan her yatırıma, her hizmete karşı olan bu anlayışı şiddetle reddediyor, yaşananları kamuoyunun ve çok değerli halkımızın takdirine sunuyoruz” dedi.

Yaşanan olay hakkında İyi Parti İl Başkanlığından yapılan son açıklamayı da ibretle okuduklarını ifade eden Başer, “İyi Parti İl Başkanı Sayın Abdulkadir Eroğlu tarafından yapılan içeriği çelişkilerle dolu basın açıklamasını da ibretle ve hayretle okuduk. Öncelikle Sayın Eroğlu’nun ifade ettiği gibi Giresun Güney Çevre Yolu’nun CHP’li Gülyalı Belediye Başkanı tarafından engellendiği iddia değil, gerçeğin ta kendisidir. Öncelikle bunun altını çizelim. Ardından gelelim bu konu üzerinden Giresun’da denize girecek plaj kalmadığı yönündeki açıklamanın içeriğine. Sayın Eroğlu’na sormak istiyorum; Madem Giresun’da plaja girecek sahil kalmadığını ifade ediyorsunuz, peki o zaman Giresun plajlarını halka açacak sahil projesine taş koyanlarla ilgili bu zamana kadar neden tek kelime etmediniz? Belki haberiniz yoktur biz ufak bir hatırlatma yapalım; Giresun Belediye Başkanımız Sayın Aytekin Şenlikoğlu’nun Giresun plajlarını halkın kullanımına açacağı sahil projesi, kendi kişisel çıkarlarını şehrimizin menfaatlerinden önde görenler yüzünden mahkemeye taşınmış ve tıpkı Giresun Güney Çevre Yolu gibi bu proje de birileri tarafından bilinçli olarak geciktirilmiştir. Yani sizin anlayacağınız Giresun Güney Çevre Yolu’nu engelleyen anlayışla, Giresun’un sahil projelerini engelleyen anlayış aynıdır. Burada asıl üzücü olan sizin aradaki farkı halen anlayamamış olmanıza rağmen, ısrarla bilerek veya bilmeyerek bu anlayıştakilere destek olmanızdır” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.