Yaşar Duman vefat etti

VEFAT 25.01.2021 - 16:39, Güncelleme: 25.01.2021 - 16:39 3753+ kez okundu.
 

Yaşar Duman vefat etti

25 Ocak 2021 Vefat
Piraziz Tepeköyden merhum Hakkı Duman’ın oğlu, Türkan Duman’ın eşi, Hayati Duman’ın Ağabeyi, İzzet Duman, Kevser Duman ve Bulancak Devlet Hastanesi personeli İhsan Duman’ın babası, Emekli İmam Yaşar Duman, 25 Ocak Pazartesi günü vefat etti. Yaşar Duman’ın cenazesi 26 Ocak Salı günü Bulancak Sarayburnu Caminde saat 11.00’da kılınacak cenaze namazından sonra Tepeköy aile kabristanlığında toprağa verilecek.  Yıldız Haber Gazetesi olarak merhum Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.
25 Ocak 2021 Vefat

Piraziz Tepeköyden merhum Hakkı Duman’ın oğlu, Türkan Duman’ın eşi, Hayati Duman’ın Ağabeyi, İzzet Duman, Kevser Duman ve Bulancak Devlet Hastanesi personeli İhsan Duman’ın babası, Emekli İmam Yaşar Duman, 25 Ocak Pazartesi günü vefat etti. Yaşar Duman’ın cenazesi 26 Ocak Salı günü Bulancak Sarayburnu Caminde saat 11.00’da kılınacak cenaze namazından sonra Tepeköy aile kabristanlığında toprağa verilecek. 
Yıldız Haber Gazetesi olarak merhum Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.