Yaşar Hoca son yolculuğuna uğurlandı

VEFAT 26.01.2021 - 11:30, Güncelleme: 26.01.2021 - 11:35 3896+ kez okundu.
 

Yaşar Hoca son yolculuğuna uğurlandı

Yaşar Hocayı sevenleri son yolcuğunda yalnız bırakmadı
Piraziz Tepeköyden merhum Hakkı Duman’ın oğlu, Türkan Duman’ın eşi, Hayati Duman’ın kardeşi, izzet Duman, Kevser Duman ve Bulancak DH personeli İhsan Duman’ın babası, emekli imam Yaşar Duman, 25 Ocak Pazartesi günü vefat etti. Yaşar Duman’ın cenazesi 26 Ocak Salı günü Bulancak Sarayburnu camiin de saat 11.00’da kılınan cenaze namazından sonra Tepeköy aile kabristanlığında toprağa verildi.  . Yıldız Haber Gazetesi olarak merhum Allah’tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı dileriz.
Yaşar Hocayı sevenleri son yolcuğunda yalnız bırakmadı

Piraziz Tepeköyden merhum Hakkı Duman’ın oğlu, Türkan Duman’ın eşi, Hayati Duman’ın kardeşi, izzet Duman, Kevser Duman ve Bulancak DH personeli İhsan Duman’ın babası, emekli imam Yaşar Duman, 25 Ocak Pazartesi günü vefat etti. Yaşar Duman’ın cenazesi 26 Ocak Salı günü Bulancak Sarayburnu camiin de saat 11.00’da kılınan cenaze namazından sonra Tepeköy aile kabristanlığında toprağa verildi.  .

Yıldız Haber Gazetesi olarak merhum Allah’tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.