YAYLALAR BEYAZA BÜRÜNDÜ

GÜNDEM 21.11.2020 - 16:14, Güncelleme: 21.11.2020 - 16:14 2731+ kez okundu.
 

YAYLALAR BEYAZA BÜRÜNDÜ

Giresun’da dün akşam saatlerinde başlayan yağmur, hava sıcaklığının düşmesiyle yüksek kesimlerde yerini kara bıraktı. Giresun’un Kulakkaya, Bektaş ve Kümbet yaylaları da kar yağışıyla beyaza büründü. Bölgedeki ormanların beyaz örtüyle kaplanması güzel görüntüler oluşturdu. Bazı vatandaşlar, manzarayı izlemek için yaylalara çıktı.

Giresun’da dün akşam saatlerinde başlayan yağmur, hava sıcaklığının düşmesiyle yüksek kesimlerde yerini kara bıraktı. Giresun’un Kulakkaya, Bektaş ve Kümbet yaylaları da kar yağışıyla beyaza büründü.

Bölgedeki ormanların beyaz örtüyle kaplanması güzel görüntüler oluşturdu. Bazı vatandaşlar, manzarayı izlemek için yaylalara çıktı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.