Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Ramazandan sonra da aynen devam eder

Artık net olarak anlaşıldı. Bu kapatma işi ramazandan sonra da devam edecek gibi. Hükümet küreselci çeteye ram olmuş ve ülkemizin bu girdaptan çıkması çok zor görünüyor. Son kabine toplantısında hiçte iç açıcı şeyler söylenmedi. O akşam vaka sayıları 14bine çıkmış ve dün akşamda 20binin üzerinde bir rakam vardı. Gerçi ben bunların hiçbirinin doğru olduğuna inanmıyorum. Bu vaka sayıları bilim kurulu içindeki bu çetenin uşakları tarafından ha bire yüksek çıkartılıyor. Zaten Mart ayında ülkemizde grip son derece fazla olur kimse de bir korku içinde olmazdı. Hükümet bir kapanın içine hapsedilmiş ve aldığı bütün kararlar bu çetenin adamları tarafından geri püskürtülüyor. Yahu bu işin ilk çıktığı Çin’de tek bir vaka kalmadı, herkes sokakta geziyor, eğleniyor, çalışıyor, iş yerleri açık, ekonomi durmuyor, üretim son sürat, İsrail’de göbek atan atana, neymiş herkes aşı olmuş İsrail’de de ondan yasak falan yokmuş! Demek bu işte bir numara var açık seçik! Hem aşı ülkelere yetmiyor diye haberler yayılacak, hem de bu iki güzide ülkede sıkıntı kalmamış olacak. Yerseniz mercimek çorbası da var, salatının yanında. İsteyene de 5i beş kuruştan köfte de! Yazı unutacağız buna hazır olun.  En çokta bizim ülkemizdeki bilim kurulunun üyeleri her yer kapansın hevesinde. Kendileri yazlıkta, köşkte, en iyi evde oturup, yurt dışında Havai’de, Şeysel adalarında yüzecek ama gariban vatandaş yaz boyunca evinden çıkmayacak. Bunun bir vebali olacak, birileri hesap verecek elbette, bu salgın ilelebet devam etmeyecek. Bulancak ve diğer gittiğim yerlerde herkes aynı soruyor soruyor haklı olarak. Bu iş ne zaman bitecek ve bizler dükkanımızı ne zaman açacağız, diye sorarak cevap bekliyorlar. Birkaç gün sonra ramazan başlayacak ve 1 ay daha bu esnaf dükkanını açamayacak. Peşinden bayram, 3-4 gün öyle geçecek ve bu insanlar bayramı da parasız geçirecek ve çoluk çocuğuna bayram harçlığı veremeden bayram yapacak öyle mi? Bu işin hukuki yanı ile ilgilenen çok sayıda kişi de yavaş yavaş yola çıkacak ve bu yapılanların hesabı sorulmaya başlayacak. Kimseye meydan boş bırakılmayacak anlayacağınız, kervan yola çıktı geliyor, hayırlı neyse o olacak!          
Ekleme Tarihi: 20 Mart 2021 - Cumartesi
Erhan GÜNDOĞAR

Ramazandan sonra da aynen devam eder

Artık net olarak anlaşıldı. Bu kapatma işi ramazandan sonra da devam edecek gibi. Hükümet küreselci çeteye ram olmuş ve ülkemizin bu girdaptan çıkması çok zor görünüyor. Son kabine toplantısında hiçte iç açıcı şeyler söylenmedi. O akşam vaka sayıları 14bine çıkmış ve dün akşamda 20binin üzerinde bir rakam vardı. Gerçi ben bunların hiçbirinin doğru olduğuna inanmıyorum. Bu vaka sayıları bilim kurulu içindeki bu çetenin uşakları tarafından ha bire yüksek çıkartılıyor. Zaten Mart ayında ülkemizde grip son derece fazla olur kimse de bir korku içinde olmazdı. Hükümet bir kapanın içine hapsedilmiş ve aldığı bütün kararlar bu çetenin adamları tarafından geri püskürtülüyor.

Yahu bu işin ilk çıktığı Çin’de tek bir vaka kalmadı, herkes sokakta geziyor, eğleniyor, çalışıyor, iş yerleri açık, ekonomi durmuyor, üretim son sürat, İsrail’de göbek atan atana, neymiş herkes aşı olmuş İsrail’de de ondan yasak falan yokmuş! Demek bu işte bir numara var açık seçik! Hem aşı ülkelere yetmiyor diye haberler yayılacak, hem de bu iki güzide ülkede sıkıntı kalmamış olacak. Yerseniz mercimek çorbası da var, salatının yanında. İsteyene de 5i beş kuruştan köfte de!

Yazı unutacağız buna hazır olun.  En çokta bizim ülkemizdeki bilim kurulunun üyeleri her yer kapansın hevesinde. Kendileri yazlıkta, köşkte, en iyi evde oturup, yurt dışında Havai’de, Şeysel adalarında yüzecek ama gariban vatandaş yaz boyunca evinden çıkmayacak. Bunun bir vebali olacak, birileri hesap verecek elbette, bu salgın ilelebet devam etmeyecek.

Bulancak ve diğer gittiğim yerlerde herkes aynı soruyor soruyor haklı olarak. Bu iş ne zaman bitecek ve bizler dükkanımızı ne zaman açacağız, diye sorarak cevap bekliyorlar. Birkaç gün sonra ramazan başlayacak ve 1 ay daha bu esnaf dükkanını açamayacak. Peşinden bayram, 3-4 gün öyle geçecek ve bu insanlar bayramı da parasız geçirecek ve çoluk çocuğuna bayram harçlığı veremeden bayram yapacak öyle mi? Bu işin hukuki yanı ile ilgilenen çok sayıda kişi de yavaş yavaş yola çıkacak ve bu yapılanların hesabı sorulmaya başlayacak.

Kimseye meydan boş bırakılmayacak anlayacağınız, kervan yola çıktı geliyor, hayırlı neyse o olacak!          

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.