Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Yan çizmeye başladılar

Küreselci çeteler ve onların ülkemizdeki uşakları, tam da gemi azıya almışken, birden tornistan etmeye başladılar. Salgın salgın diye ortalığı yangın yerine çeviren bu aşağılık yapı, bir kaç gündür, salgının yavaşladığını Dünya genelinde vakaların ve ölümlerin azaldığını söylemeye başladı. Başların ataş falanda düşmediğine göre, bunlara bir haller oldu. Dünya Sağlık Örgütü denilen(hakikatte çetenin lazım çukur olan bir teşkilat) Bill Gates denilen alçak oğlu alçak ve onun para ile satın aldığı uşaklarının sözleri yavaşta olsa salgının birkaç ay içinde sona ereceğini ancak, devam etse de aşılar ile hayatımızda olacağını beyan edip duruyorlar. Ülkeleri ekonomik olarak bir kapana sokan bu çetenin marifetleri bitmez. Başka bir numara daha bulurlar. DSÖ içindeki doğru dürüst olan adamlar çetenin azda olsa oyununa çomak soktu ve DSÖ o günden beri vakaların azaldığını açıklamaya başladı. Peki; bu süreç içinde ülkemizde ise ne oluyor derseniz ona da bakalım!  Dün akşam her zaman izlediğim bir haber programa bir bakayım dedim ve biraz izledim. Programda sağlık bakanının son açıklaması ile ilgili bir de görüntü vardı. Sağlık bakanı buyurmuş ki; salgın 2021 sonuna kadar sürmeyecek, etkisi azalacak, demiş. Duyda inanma derle bizde! Yahu 2020 Mart’ından bu yana milleti sıkıntıya sokan sanki başka bir ülkenin sağlık bakanıydı. Neler dediler neler, 1 yıllık zaman içinde. Şimdi ne oldu böyle de, salgın ile ilgili olarak daha yumuşak bir konuşmaya doğru yol alıyorlar. Bunun elbette bir hesap vereni ve soranı olacaktır. Bu çetenin ve ülkemizdeki uşakları mutlaka hesaba çekilecektir. Öyle kaçmak yok, yanlış söyledik, korona zaten o kadar kötü değil, bizi de kandırmışlar, diye laf edecekler ve kurtulmaya çalışacakladır. 11 Mart’ta vaka sayısı 14bin küsur, vefat sayısı 68, ağır hasta olanlar 1300 civarı. Ülke genelinde 1 yıl da yapılan test nedir 34milyon 700bin görünüyor. 1 yıldaki vaka ise kaç dersiniz, 2 milyon 800bin.  İyileşen sayısı 2milyon 600bin. Vefat edenlerin sayısı 29290 kişi. O zaman soru ne olmalıdır bunlara!
Ekleme Tarihi: 13 Mart 2021 - Cumartesi
Erhan GÜNDOĞAR

Yan çizmeye başladılar

Küreselci çeteler ve onların ülkemizdeki uşakları, tam da gemi azıya almışken, birden tornistan etmeye başladılar. Salgın salgın diye ortalığı yangın yerine çeviren bu aşağılık yapı, bir kaç gündür, salgının yavaşladığını Dünya genelinde vakaların ve ölümlerin azaldığını söylemeye başladı. Başların ataş falanda düşmediğine göre, bunlara bir haller oldu. Dünya Sağlık Örgütü denilen(hakikatte çetenin lazım çukur olan bir teşkilat) Bill Gates denilen alçak oğlu alçak ve onun para ile satın aldığı uşaklarının sözleri yavaşta olsa salgının birkaç ay içinde sona ereceğini ancak, devam etse de aşılar ile hayatımızda olacağını beyan edip duruyorlar. Ülkeleri ekonomik olarak bir kapana sokan bu çetenin marifetleri bitmez. Başka bir numara daha bulurlar.

DSÖ içindeki doğru dürüst olan adamlar çetenin azda olsa oyununa çomak soktu ve DSÖ o günden beri vakaların azaldığını açıklamaya başladı.

Peki; bu süreç içinde ülkemizde ise ne oluyor derseniz ona da bakalım!  Dün akşam her zaman izlediğim bir haber programa bir bakayım dedim ve biraz izledim. Programda sağlık bakanının son açıklaması ile ilgili bir de görüntü vardı. Sağlık bakanı buyurmuş ki; salgın 2021 sonuna kadar sürmeyecek, etkisi azalacak, demiş. Duyda inanma derle bizde! Yahu 2020 Mart’ından bu yana milleti sıkıntıya sokan sanki başka bir ülkenin sağlık bakanıydı. Neler dediler neler, 1 yıllık zaman içinde. Şimdi ne oldu böyle de, salgın ile ilgili olarak daha yumuşak bir konuşmaya doğru yol alıyorlar. Bunun elbette bir hesap vereni ve soranı olacaktır. Bu çetenin ve ülkemizdeki uşakları mutlaka hesaba çekilecektir. Öyle kaçmak yok, yanlış söyledik, korona zaten o kadar kötü değil, bizi de kandırmışlar, diye laf edecekler ve kurtulmaya çalışacakladır.

11 Mart’ta vaka sayısı 14bin küsur, vefat sayısı 68, ağır hasta olanlar 1300 civarı. Ülke genelinde 1 yıl da yapılan test nedir 34milyon 700bin görünüyor. 1 yıldaki vaka ise kaç dersiniz, 2 milyon 800bin.  İyileşen sayısı 2milyon 600bin. Vefat edenlerin sayısı 29290 kişi. O zaman soru ne olmalıdır bunlara!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.