Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Zırva tevil götürmez, demişler

Bunları alıp bir güzel döver misiniz, sabaha mı bırakısınız, ya da paket yapıp herkese servis mi edersiniz. Bir de bilim adamı unvanı veya sıfatı da veriliyor. İnsanlar zaten salgın lafından ve tedbirlerinden iyice bizar olmuş, bu beyimiz kalkmış haberlerde, insanı çileden çıkartacak şeyler söylüyor. Bir akşam önce eve geldim ve yemekten sonra şöyle oturup ta gazetelerimi okuyayım derken; bir haber kanalında virüs hakkında bilgi veren bir prof. dr. açıklama yapıyordu. Rast geldiğim anda, aynen şunları söyledi: “şimdi eve geldiniz hemen pantolon ve üstünüzdeki ne varsa çıkarın ve yenisini giyin, çıkarttıklarınızı yıkatın, kendinizde banyo yapın. Her şeyiniz fazla fazla olsun. Virüs bir yerde üstünüze başınıza bulaşır, pantolon veya elbisenize birisinin hapşırması ile bulaşabilir” diye devam etti gitti. Şimdi birde bu anlı şanlı prof. dr. lar, yok pantolondan, yok kazaktan, yok gazete kağıdından, kitaptan, plastikten, yolda giderken, havadan sudan, aklınıza ne gelirse hepsinden bulaşır diyerek bir korku tüneli inşa ediyorlar. O zaman hastaneleri ve sağlık ocaklarını da kapatın. Her türlü enfeksiyon, mikrop buna benzer sağlığı sıkıntıya sokacak şey buralarda onca hijyene rağmen cirit atıyor ve hastaların çoğu bunları kaptığı içinde can veriyor. Bu akılda olan epeyce bir bilim adamı olduğu söylenen kişi var. İşleri güçleri vatandaşı bu tür zırva şeyler ile korkutarak, evden çıkmasına engel olmak. Dediğim gibi bunları bir güzel pataklayarak yola getirmek ve bu bulundukları yerlerden atıp, bir daha dönmemek üzere taş kırma ocaklarına postalamak gerekiyor. Yahu zaten iyice gerilen millet en ufak bir şeyde ateş olup yanacak, bu kafada olan(küresel şeytanların ülkemizdeki maşaları ve hınk deyicileri bunlar) kişiler ekran ekran gezerek her yeri Dünya’ya ve hayata kapamaya çalışıyor. Bir de şu Dünya Sağlık Örgütü denen bir kurum var. İşi gücü felaket tellallığı yapmak. O kadar insanları düşünüyorsa, Afrika’da her gün açlık ve sağlık şartlından bir şekilde hayatlarını kaybeden binlerce çocuk için adım atsın. Hem de virüs falan gibi şeylere muhatap olmadan, korkmadan yapar. Ancak yapmaz, yapamaz, sahibi olan şeytanlar böyle istiyor. Siz siz olun bu, unvanları büyük kendi, küçük kişileri dinlemeyin.                     
Ekleme Tarihi: 03 Aralık 2020 - Perşembe
Erhan GÜNDOĞAR

Zırva tevil götürmez, demişler

Bunları alıp bir güzel döver misiniz, sabaha mı bırakısınız, ya da paket yapıp herkese servis mi edersiniz. Bir de bilim adamı unvanı veya sıfatı da veriliyor. İnsanlar zaten salgın lafından ve tedbirlerinden iyice bizar olmuş, bu beyimiz kalkmış haberlerde, insanı çileden çıkartacak şeyler söylüyor.

Bir akşam önce eve geldim ve yemekten sonra şöyle oturup ta gazetelerimi okuyayım derken; bir haber kanalında virüs hakkında bilgi veren bir prof. dr. açıklama yapıyordu. Rast geldiğim anda, aynen şunları söyledi: “şimdi eve geldiniz hemen pantolon ve üstünüzdeki ne varsa çıkarın ve yenisini giyin, çıkarttıklarınızı yıkatın, kendinizde banyo yapın. Her şeyiniz fazla fazla olsun. Virüs bir yerde üstünüze başınıza bulaşır, pantolon veya elbisenize birisinin hapşırması ile bulaşabilir” diye devam etti gitti. Şimdi birde bu anlı şanlı prof. dr. lar, yok pantolondan, yok kazaktan, yok gazete kağıdından, kitaptan, plastikten, yolda giderken, havadan sudan, aklınıza ne gelirse hepsinden bulaşır diyerek bir korku tüneli inşa ediyorlar. O zaman hastaneleri ve sağlık ocaklarını da kapatın. Her türlü enfeksiyon, mikrop buna benzer sağlığı sıkıntıya sokacak şey buralarda onca hijyene rağmen cirit atıyor ve hastaların çoğu bunları kaptığı içinde can veriyor.

Bu akılda olan epeyce bir bilim adamı olduğu söylenen kişi var. İşleri güçleri vatandaşı bu tür zırva şeyler ile korkutarak, evden çıkmasına engel olmak. Dediğim gibi bunları bir güzel pataklayarak yola getirmek ve bu bulundukları yerlerden atıp, bir daha dönmemek üzere taş kırma ocaklarına postalamak gerekiyor.

Yahu zaten iyice gerilen millet en ufak bir şeyde ateş olup yanacak, bu kafada olan(küresel şeytanların ülkemizdeki maşaları ve hınk deyicileri bunlar) kişiler ekran ekran gezerek her yeri Dünya’ya ve hayata kapamaya çalışıyor.

Bir de şu Dünya Sağlık Örgütü denen bir kurum var. İşi gücü felaket tellallığı yapmak. O kadar insanları düşünüyorsa, Afrika’da her gün açlık ve sağlık şartlından bir şekilde hayatlarını kaybeden binlerce çocuk için adım atsın. Hem de virüs falan gibi şeylere muhatap olmadan, korkmadan yapar. Ancak yapmaz, yapamaz, sahibi olan şeytanlar böyle istiyor.

Siz siz olun bu, unvanları büyük kendi, küçük kişileri dinlemeyin.                 

   

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.