Erhan GÜNDOĞAR
Köşe Yazarı
Erhan GÜNDOĞAR
 

Zombiler çıktı ortaya!

Tamda her şey daha iyi olmaya başladı, diye düşünürken, son 10-15 gündür tv’ler de, gazeteler de bir biri ardınca bilim adamı kisvesi altında yeni yüzler ortaya çıkmaya devam ediyor. Bizim hortlak dediğimiz, batının “zombi” diye tabir ettiği yaşayan ölüler, ardı arkası kesilmeden bu mecralarda “ha bire” salgının daha bitmediğini, her gün mutasyon olan virüsün, çok tehlikeli ve öldürücü olduğundan dem vuran açıklamalar ile milletti korku içinde tutmaya çalışıyor. Salgının ilk çıktığı andan beri, dünyanın bütün ülkelerinde, korku salmak için hazır olan küreselci bilim adamları ve onların destekçisi basın yayın kuruluşları yavaş yavaş salgının etkisini aşı, ilaç gibi yöntemler sonucu azaldığını açıklamaya başlarken(zaten bunu biliyor ve büyük ilaç şirketlerinin kasaları dolmaya başlayınca çark eder gibi görünüyorlar)oyunun ikinci perdesi için ülkeleri hazırlarken, birden bazı ülkelerde yeni yüzler ortaya çıktı. Ülkemizde de dediğim gibi 10-15 kişi var gücü ile ekranlarda, sosyal medya da ve basın yayın kuruluşlarının tamamında bunların insanları korkutan sözleri yer alıyor. Biri bile doğruyu söylemiyor. Yalan dolan ve palavradan başka bir sözleri yok. Mezardan çıkmış birer zombi gibi yanan kazana odun atmaktalar. Hem de prof. dr. ünvanları ile car car konuşup duruyorlar. Daha düne kadar kimsenin adını sanını bilmediği bu zombi kılıklı kişiler, inanın her ağızlarını açtığında lağımdan saçılan nesneler gibi her yere bilmem ne yapıyorlar. Tamamı zırva ve korku üretiyor. Çünkü; aylardır insanları korkutan diğer küreselci çetenin uşaklarını artık kimse dinlemez olunca, bu yeni zombiler piyasaya sürüldü. Hepsi de bu işi çok iyi bildiğini ve milletin rahat bir nefes almasının daha da zor olduğunu ileri sürerek eve kapanmaktan, her yeri kapatmaktan başka yol olmadığını utanmadan, sıkılmadan söylemektedirler. Hepsinin canı cehenneme, geldikleri zombilerin yanına kadar yolları var. Birde hükümet bunlara bir inanıyor ki; akıl alır gibi değil. Onlar zaten kolu bu küreselci çeteye kaptırmış, her şey kontrol altında diye eveliyor, geveliyor. Bunun vebali ve ceremesi hükümete çıkacak haberleri bile yok. Sokaktaki vatandaş bunları unutmaz ve günü geldiğinde hesap sorar.
Ekleme Tarihi: 10 Mayıs 2021 - Pazartesi
Erhan GÜNDOĞAR

Zombiler çıktı ortaya!

Tamda her şey daha iyi olmaya başladı, diye düşünürken, son 10-15 gündür tv’ler de, gazeteler de bir biri ardınca bilim adamı kisvesi altında yeni yüzler ortaya çıkmaya devam ediyor. Bizim hortlak dediğimiz, batının “zombi” diye tabir ettiği yaşayan ölüler, ardı arkası kesilmeden bu mecralarda “ha bire” salgının daha bitmediğini, her gün mutasyon olan virüsün, çok tehlikeli ve öldürücü olduğundan dem vuran açıklamalar ile milletti korku içinde tutmaya çalışıyor.

Salgının ilk çıktığı andan beri, dünyanın bütün ülkelerinde, korku salmak için hazır olan küreselci bilim adamları ve onların destekçisi basın yayın kuruluşları yavaş yavaş salgının etkisini aşı, ilaç gibi yöntemler sonucu azaldığını açıklamaya başlarken(zaten bunu biliyor ve büyük ilaç şirketlerinin kasaları dolmaya başlayınca çark eder gibi görünüyorlar)oyunun ikinci perdesi için ülkeleri hazırlarken, birden bazı ülkelerde yeni yüzler ortaya çıktı. Ülkemizde de dediğim gibi 10-15 kişi var gücü ile ekranlarda, sosyal medya da ve basın yayın kuruluşlarının tamamında bunların insanları korkutan sözleri yer alıyor. Biri bile doğruyu söylemiyor. Yalan dolan ve palavradan başka bir sözleri yok. Mezardan çıkmış birer zombi gibi yanan kazana odun atmaktalar. Hem de prof. dr. ünvanları ile car car konuşup duruyorlar. Daha düne kadar kimsenin adını sanını bilmediği bu zombi kılıklı kişiler, inanın her ağızlarını açtığında lağımdan saçılan nesneler gibi her yere bilmem ne yapıyorlar.

Tamamı zırva ve korku üretiyor. Çünkü; aylardır insanları korkutan diğer küreselci çetenin uşaklarını artık kimse dinlemez olunca, bu yeni zombiler piyasaya sürüldü. Hepsi de bu işi çok iyi bildiğini ve milletin rahat bir nefes almasının daha da zor olduğunu ileri sürerek eve kapanmaktan, her yeri kapatmaktan başka yol olmadığını utanmadan, sıkılmadan söylemektedirler. Hepsinin canı cehenneme, geldikleri zombilerin yanına kadar yolları var.

Birde hükümet bunlara bir inanıyor ki; akıl alır gibi değil. Onlar zaten kolu bu küreselci çeteye kaptırmış, her şey kontrol altında diye eveliyor, geveliyor. Bunun vebali ve ceremesi hükümete çıkacak haberleri bile yok. Sokaktaki vatandaş bunları unutmaz ve günü geldiğinde hesap sorar.

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.