Necdet DERVİŞOĞLU
Köşe Yazarı
Necdet DERVİŞOĞLU
 

ACI

 Başın sağolsun, yalnız ve güzel Ülkem!      Başın sağolsun sevgili ve talihsiz ülkem.      Başınız sağ olsun,      Gara da haince öldürülenlerin anaları, babaları, eşleri çocukları ve yakınları. Başın sağ olsun, Adına İnsanlık denen yüce erdem.        Ve, seni lanetliyorum ,adına Terör denen insanlık düşmanı ,umudun, geleceğin düşmanı lanet olası melun..!        Sizleri lanetliyorum, Afganistanlı, Pakistanlı, İranlı, Iraklı Uyuşturucu tüccarları. Hani, uyuşturucunun hammaddesini yetiştirip, getirip bu terör örgütüne satıyorsunuz ya. O hainlerde onu alıp uyuşturucuya dönüştürüp Ülkem üzerinden ellerini, kollarını sallayarak Avrupa’ya satıp para temini ediyorlar ya, işte onun için.           Silah ne ile alınacak.? İşte bu uyuşturucu paraları ile. İnsanlarımız ne ile öldürülüyor, bu paralarla alınan silahlarla. Sizleri onun için ve sonsuz kere lanetliyorum.!            Sizleri lanetliyorum, İnsan tacirleri. Ülkem üzerinden Avrupa’ya İnsan kaçırarak ve bu yolla Terör örgütüne para kazandırarak kırk yıldır Ülkemin başına bela olduğunuz için...             Sizleri lanetliyorum,             Terörün devam etmesini sağlayan soysuzlar.! Çıkarınız oradan ya. Oradan para kazanıyorsunuz ya. Allah binbir türlü belanızı versin.              Sizleri kınıyorum !               TV lerin akşam kuşları. Hani, her biriniz bir kanala tüneyip ,sahibiniz için ötüyorsunuz ya sabaha kadar.İşte onun için..!              Ve, ve, ve!               Sizleri şiddetle kınıyorum, 80 li yıllardan beri kırk yıldır devam eden şu terör belasını çözemeyen, siyasiler, yetkililer, Ülkemi yöneten, beceriksiz, yeteneksiz politikacılar..!                Ve, sizleri saygı ile anıyorum. Bir hiç uğruna toprakla buluşup, toprağa düşen güzel ülkemin yiğit ve garip insanları. Toprağınız bol olsun, Işıklar içinde uyuyun.! Acınız hep yüreğimde..!
Ekleme Tarihi: 19 Şubat 2021 - Cuma
Necdet DERVİŞOĞLU

ACI

 Başın sağolsun, yalnız ve güzel Ülkem!

     Başın sağolsun sevgili ve talihsiz ülkem.

     Başınız sağ olsun,

     Gara da haince öldürülenlerin anaları, babaları, eşleri çocukları ve yakınları.

Başın sağ olsun,

Adına İnsanlık denen yüce erdem.

       Ve, seni lanetliyorum ,adına Terör denen insanlık düşmanı ,umudun, geleceğin düşmanı lanet olası melun..!

       Sizleri lanetliyorum,

Afganistanlı, Pakistanlı, İranlı, Iraklı Uyuşturucu tüccarları.

Hani, uyuşturucunun hammaddesini yetiştirip, getirip bu terör örgütüne satıyorsunuz ya. O hainlerde onu alıp uyuşturucuya dönüştürüp Ülkem üzerinden ellerini, kollarını sallayarak Avrupa’ya satıp para temini ediyorlar ya, işte onun için.

          Silah ne ile alınacak.?

İşte bu uyuşturucu paraları ile.

İnsanlarımız ne ile öldürülüyor, bu paralarla alınan silahlarla.

Sizleri onun için ve sonsuz kere lanetliyorum.!

           Sizleri lanetliyorum, İnsan tacirleri. Ülkem üzerinden Avrupa’ya İnsan kaçırarak ve bu yolla Terör örgütüne para kazandırarak kırk yıldır Ülkemin başına bela olduğunuz için...

            Sizleri lanetliyorum,

            Terörün devam etmesini sağlayan soysuzlar.! Çıkarınız oradan ya. Oradan para kazanıyorsunuz ya. Allah binbir türlü belanızı versin.

             Sizleri kınıyorum !

              TV lerin akşam kuşları.

Hani, her biriniz bir kanala tüneyip ,sahibiniz için ötüyorsunuz ya sabaha kadar.İşte onun için..!

             Ve, ve, ve!

              Sizleri şiddetle kınıyorum,

80 li yıllardan beri kırk yıldır devam eden şu terör belasını çözemeyen, siyasiler, yetkililer,

Ülkemi yöneten, beceriksiz, yeteneksiz politikacılar..!

               Ve, sizleri saygı ile anıyorum. Bir hiç uğruna toprakla buluşup, toprağa düşen güzel ülkemin yiğit ve garip insanları.

Toprağınız bol olsun, Işıklar içinde uyuyun.!

Acınız hep yüreğimde..!

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.

Diğer Yazıları

Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.