Sinan Yıldız
Köşe Yazarı
Sinan Yıldız
 

DÜN FARKLI BUGÜN FARKLI!

Sevgili okurlar… Biliyorsunuz… Ülkemizde siyaset çok farklı bir şekilde işliyor. Siyasiler dün söylediklerini yok sayarak, Geçmişi hatırlamıyor ve her gün yeni bir sayfa açıyorlar. Şimdi bakın, Türkiye’de hatırlarsınız son yıllarda bir ittifaktır gidiyor. Eskiden koalisyon hükümetleri olurdu. Şimdi ise ittifak hükümeti ve ittifak muhalefet siyaseti yapılıyor. Bu konular konuşulurken, Son seçimlerde CHP ile ittifak halinde olan İYİ Parti lideri Meral Akşener, ‘AK Parti ile ittifak yapar mısınız?’ sorusuna, ‘İttifak demeyelim onun adına, masa kurulabilir. Ama ana muhalefet partisinin genel başkanı da o masada olmak durumundadır’ açıklamasında bulundu Yani ittifak adı altında değil ama ülkenin geleceği için kurulacak bir masada CHP ile birlikte o masada uzlaşma yapılabileceğini söyledi. Bu açıklamanın ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir çıkış yaptı. Daha önce ağza alınmayacak hakaretler yağdırdığı Akşener’e seslenen Bahçeli, ‘Bizim nazarımızda masa kurma teklifi ciddiyetsiz bir tekliftir. Sana masa kur değil evine dön dedik. Yeniden çağrı yapıyorum. Evine dön. Bu önerimiz geçerliliğini korumaktadır. Dön evine, bitsin bu çile’ ifadelerini kullandı. Bu anlattıklarım sadece kısa notlar… Evet değerli okurlar. Ne yazık ki, Ülkemizde siyaset bu kadar ciddiyetsiz bir hal aldı. Şahsen kendi adıma ben bu tür yaklaşımları hoş karşılamıyorum. Siyaset yapan isimler, Açıklamalarına dikkat etmelidirler. Dün söyledikleri bugün söyledikleri ile tutmuyorsa, İnanın yaptığı siyasetten bir hayır beklenmez. Yanlış anlaşılmasın. Bu söylediklerim, Ne sadece Bahçeli içindir, Ne de Akşener içindir. Tüm siyasiler için aynı fikri taşıyorum. Yani diyorum ki, Siyaset yapan birisi dik olacak hemşerim. Mesela her zaman söylediğim gibi, Ekran başında farklı, Arkasında farklı olmayacaksınız. Size çok basit bir örnek… Mesela ben birisiyle fikren tersim. Ve ondan haz almıyorum. Beni kimse o kişi ile aynı ortama sokamaz. Düşünün bir yerde yemek yiyorsa o kişi orada gidip yemek dahi yemem Ama bakıyorum. Mecliste birbirlerine hakaretler yağdıranlar, Kürsüden içeri geçince yan yana koltuklarda oturup, Yine mecliste aynı lokantada yan masalarda yemek yiyorlar. Sizce de garip değil mi?
Ekleme Tarihi: 24 Aralık 2020 - Perşembe
Sinan Yıldız

DÜN FARKLI BUGÜN FARKLI!

Sevgili okurlar…

Biliyorsunuz…

Ülkemizde siyaset çok farklı bir şekilde işliyor.

Siyasiler dün söylediklerini yok sayarak,

Geçmişi hatırlamıyor ve her gün yeni bir sayfa açıyorlar.

Şimdi bakın,

Türkiye’de hatırlarsınız son yıllarda bir ittifaktır gidiyor.

Eskiden koalisyon hükümetleri olurdu.

Şimdi ise ittifak hükümeti ve ittifak muhalefet siyaseti yapılıyor.

Bu konular konuşulurken,

Son seçimlerde CHP ile ittifak halinde olan İYİ Parti lideri Meral Akşener,

‘AK Parti ile ittifak yapar mısınız?’ sorusuna,

‘İttifak demeyelim onun adına, masa kurulabilir. Ama ana muhalefet partisinin genel başkanı da o masada olmak durumundadır’ açıklamasında bulundu

Yani ittifak adı altında değil ama ülkenin geleceği için kurulacak bir masada CHP ile birlikte o masada uzlaşma yapılabileceğini söyledi.

Bu açıklamanın ardından MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir çıkış yaptı.

Daha önce ağza alınmayacak hakaretler yağdırdığı Akşener’e seslenen Bahçeli,

‘Bizim nazarımızda masa kurma teklifi ciddiyetsiz bir tekliftir. Sana masa kur değil evine dön dedik. Yeniden çağrı yapıyorum. Evine dön. Bu önerimiz geçerliliğini korumaktadır. Dön evine, bitsin bu çile’ ifadelerini kullandı.

Bu anlattıklarım sadece kısa notlar…

Evet değerli okurlar.

Ne yazık ki,

Ülkemizde siyaset bu kadar ciddiyetsiz bir hal aldı.

Şahsen kendi adıma ben bu tür yaklaşımları hoş karşılamıyorum.

Siyaset yapan isimler,

Açıklamalarına dikkat etmelidirler.

Dün söyledikleri bugün söyledikleri ile tutmuyorsa,

İnanın yaptığı siyasetten bir hayır beklenmez.

Yanlış anlaşılmasın.

Bu söylediklerim,

Ne sadece Bahçeli içindir,

Ne de Akşener içindir.

Tüm siyasiler için aynı fikri taşıyorum.

Yani diyorum ki,

Siyaset yapan birisi dik olacak hemşerim.

Mesela her zaman söylediğim gibi,

Ekran başında farklı,

Arkasında farklı olmayacaksınız.

Size çok basit bir örnek…

Mesela ben birisiyle fikren tersim.

Ve ondan haz almıyorum.

Beni kimse o kişi ile aynı ortama sokamaz.

Düşünün bir yerde yemek yiyorsa o kişi orada gidip yemek dahi yemem

Ama bakıyorum.

Mecliste birbirlerine hakaretler yağdıranlar,

Kürsüden içeri geçince yan yana koltuklarda oturup,

Yine mecliste aynı lokantada yan masalarda yemek yiyorlar.

Sizce de garip değil mi?

Yazıya ifade bırak !
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.