Yeniden Refah’tan gazetemize kutlama

SİYASET 14.01.2021 - 17:36, Güncelleme: 14.01.2021 - 17:36 3821+ kez okundu.
 

Yeniden Refah’tan gazetemize kutlama

Yeniden Refah Partisi Bulancak Kadın Kolları Başkanlığı gazetemizi ziyaret ederek 10 Ocak Gazeteciler gününü kutladılar.
Bulancak Kadın Kolları Başkanı Aysel Alkan, Teşkilat Başkanı Melek Tosun, Halkla İlişkiler Başkanı Gönül Albayrak, Mahalle Başkanı Ayşe Ayvaz, Mahalle Başkan Yardımcısı Lale Güçlü, İlçe Sekreteri Ayşe Gidal ve Gençlik Kolları Nimet Alkan tarafından gerçekleşen ziyarette basının sorunlarına dair konular konuşuldu. Başkan Alkan, yaptığı açıklamada, “Doğru ve tarafsız çalışarak haber alma hakkımızı sağlayan ve toplumun görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen gazeteciler toplumun gözü kulağı ve sesidir. Basın mensuplarımız bugünüyle milletin duygularına tercüman olmaktadır. Gazetecilik haber vermenin, haber duymanın ötesinde toplumsal bilincin oluşmasında günlük hayatın vazgeçilmez bir ögesidir. Bu noktada olaylara tarafsız bakabilmeyi vicdani bir sorumluluk olarak görev eden gerçek haberin peşinde olan basın mensuplarımızın demokrasimizin güçlenmesinde birlik ve beraberliğimizin kurulmasında önemli bir payı bulunmaktadır. Gazetecilerimiz en etkin zor ve meşakkatli bir görevi yerine getirmektedirler. Milli Egemenliğimizin, Milli Bağımsızlığımızın ve demokrasimizin Ülkemizin refahı için önemli görevi üstlenmektedirler. Zor ve kutsal bir meslektir, halkı bilgilendirmek için yağmurda, çamurda, karda, kışta tüm zorluklarda görevlerini yerine getirmektedirler. İyi ki varsınız hakkınızı helal ediniz, gazeteci arkadaşlarımız. Gazetecilik mesleğine emek ve gönül veren gazetecilerimizin sağlık mutluluk huzur ve başarılarla dolu uzun bir meslek yaşamı diliyorum. Ahirete göç eden bütün basın mensuplarını rahmetle anıyor, çalışan tüm gazetecilerin gazeteciler gününü kutluyor ve tebrik ediyorum” dedi.  
Yeniden Refah Partisi Bulancak Kadın Kolları Başkanlığı gazetemizi ziyaret ederek 10 Ocak Gazeteciler gününü kutladılar.

Bulancak Kadın Kolları Başkanı Aysel Alkan, Teşkilat Başkanı Melek Tosun, Halkla İlişkiler Başkanı Gönül Albayrak, Mahalle Başkanı Ayşe Ayvaz, Mahalle Başkan Yardımcısı Lale Güçlü, İlçe Sekreteri Ayşe Gidal ve Gençlik Kolları Nimet Alkan tarafından gerçekleşen ziyarette basının sorunlarına dair konular konuşuldu.

Başkan Alkan, yaptığı açıklamada, “Doğru ve tarafsız çalışarak haber alma hakkımızı sağlayan ve toplumun görüşlerini kamuoyuna yansıtma görevini üstlenen gazeteciler toplumun gözü kulağı ve sesidir. Basın mensuplarımız bugünüyle milletin duygularına tercüman olmaktadır. Gazetecilik haber vermenin, haber duymanın ötesinde toplumsal bilincin oluşmasında günlük hayatın vazgeçilmez bir ögesidir. Bu noktada olaylara tarafsız bakabilmeyi vicdani bir sorumluluk olarak görev eden gerçek haberin peşinde olan basın mensuplarımızın demokrasimizin güçlenmesinde birlik ve beraberliğimizin kurulmasında önemli bir payı bulunmaktadır. Gazetecilerimiz en etkin zor ve meşakkatli bir görevi yerine getirmektedirler. Milli Egemenliğimizin, Milli Bağımsızlığımızın ve demokrasimizin Ülkemizin refahı için önemli görevi üstlenmektedirler. Zor ve kutsal bir meslektir, halkı bilgilendirmek için yağmurda, çamurda, karda, kışta tüm zorluklarda görevlerini yerine getirmektedirler. İyi ki varsınız hakkınızı helal ediniz, gazeteci arkadaşlarımız. Gazetecilik mesleğine emek ve gönül veren gazetecilerimizin sağlık mutluluk huzur ve başarılarla dolu uzun bir meslek yaşamı diliyorum. Ahirete göç eden bütün basın mensuplarını rahmetle anıyor, çalışan tüm gazetecilerin gazeteciler gününü kutluyor ve tebrik ediyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.