YERLİ MALI EBA’DA DA UNUTULMADI

EĞİTİM 17.12.2020 - 16:25, Güncelleme: 17.12.2020 - 16:25 3801+ kez okundu.
 

YERLİ MALI EBA’DA DA UNUTULMADI

Her yıl 12-18 Aralık tarihlerinde tüm okullarda kutlanan Yerli Malı Haftası, bu yıl pandemi nedeniyle evlerde görülen uzaktan eğitimde de unutulmadı.
1.Dünya Savaşı sonrası oluşan ekonomik darboğazın ardından yabancı ülkelere para akışının önünün kesilmesi ve toplumsal tutum bilincinin oluşması amacıyla başlatılan Yerli Malı Haftası nedeniyle Bulancak’ta da uzaktan eğitim gören öğrenciler, evlerinde yerli malı malzemeler hazırlayarak Yerli malını kutladılar. Bulancak Barbaros İlkokulu 3F Sınıfı öğrencileri de Perşembe günü son ders işlenen Yerli Malı Kutlama dersini EBA üzerinden gerçekleştirdiler. Sınıf Öğretmeni Erol Başoğlu eşliğinde evlerinde tabak hazırlayan öğrenciler, bu yıl Yerli Malı Haftasını internet üzerinden kutlamış oldular.    
Her yıl 12-18 Aralık tarihlerinde tüm okullarda kutlanan Yerli Malı Haftası, bu yıl pandemi nedeniyle evlerde görülen uzaktan eğitimde de unutulmadı.

1.Dünya Savaşı sonrası oluşan ekonomik darboğazın ardından yabancı ülkelere para akışının önünün kesilmesi ve toplumsal tutum bilincinin oluşması amacıyla başlatılan Yerli Malı Haftası nedeniyle Bulancak’ta da uzaktan eğitim gören öğrenciler, evlerinde yerli malı malzemeler hazırlayarak Yerli malını kutladılar.

Bulancak Barbaros İlkokulu 3F Sınıfı öğrencileri de Perşembe günü son ders işlenen Yerli Malı Kutlama dersini EBA üzerinden gerçekleştirdiler.

Sınıf Öğretmeni Erol Başoğlu eşliğinde evlerinde tabak hazırlayan öğrenciler, bu yıl Yerli Malı Haftasını internet üzerinden kutlamış oldular.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.