YOL VE KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

SİYASET 16.11.2020 - 16:30, Güncelleme: 16.11.2020 - 16:32 2354+ kez okundu.
 

YOL VE KALDIRIMLAR YENİLENİYOR

Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler şehrin muhtelif yerlerinde çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor.
Bu kapsamda, Teyyaredüzü Mahallesi Bahtiyar Aydın Caddesi Yeşilkent Sokak ile Gedikkaya Mahallesi Nihatbey Caddesi’nde kaldırım yenileme ve Teyyaredüzü Mahallesi Aydınlar Sokak’ta ise yeni kilit parke döşeme işlemi gerçekleştiriliyor. Sokağa yeni bir görünüm kazandırarak, yayaların yürüyüş yolunu modernize eden ekipler, kısa sürede bu çalışmaları tamamlamayı hedefliyor. Kent genelinde bozulan yolların onarım ve yayaların rahat ulaşımı için kaldırımların yenileme çalışmalarının devam edeceği kaydedildi. Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri ise yaptığı açıklamada, “Belirlenen program doğrultusunda şehrimizin her yerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim önceliğimiz vatandaşlarımızın güvenliği” dedi.
Giresun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler şehrin muhtelif yerlerinde çalışmalarına ara vermeksizin devam ediyor.

Bu kapsamda, Teyyaredüzü Mahallesi Bahtiyar Aydın Caddesi Yeşilkent Sokak ile Gedikkaya Mahallesi Nihatbey Caddesi’nde kaldırım yenileme ve Teyyaredüzü Mahallesi Aydınlar Sokak’ta ise yeni kilit parke döşeme işlemi gerçekleştiriliyor.

Sokağa yeni bir görünüm kazandırarak, yayaların yürüyüş yolunu modernize eden ekipler, kısa sürede bu çalışmaları tamamlamayı hedefliyor.
Kent genelinde bozulan yolların onarım ve yayaların rahat ulaşımı için kaldırımların yenileme çalışmalarının devam edeceği kaydedildi.
Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri ise yaptığı açıklamada, “Belirlenen program doğrultusunda şehrimizin her yerinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bizim önceliğimiz vatandaşlarımızın güvenliği” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.