Yusuf Zeki Akdağ mezarı başında anıldı

VEFAT 19.02.2021 - 14:27, Güncelleme: 19.02.2021 - 14:27 3187+ kez okundu.
 

Yusuf Zeki Akdağ mezarı başında anıldı

Yeni Giresun gazetesinin eski sahibi Yusuf Zeki Akdağ 13'ncü ölüm yıldönümünde Yeni Mezarlık’taki mezarı başında anıldı.
Anma törenine ailesi, gazete çalışanları ve dostları katıldı. Çağdaş Gazeteciler Derneği Giresun İl Temsilcisi Saliha Yayla yaptığı konuşmada; 15 yıl mesai arkadaşlığı yaptığını belirterek, "Onlar demokrasinin yılmaz savunucularıydı, benim için demokrasi şehididir" dedi. Oğlu Caner Akdağ ve Ömer Cinel, Gürsel Ekmekçi, Yaşar Ünal ve Hasan Ali Tek de birer konuşma yaparak Akdağ çiftinin Giresun'un sosyal kültürel, basın tarihinde önemli izler bıraktıklarının altını çizdiler. Bilindiği üzere Zeki Akdağ 13, esi Aysel Akdağ da 4 ay önce yaşamını yitirdi.
Yeni Giresun gazetesinin eski sahibi Yusuf Zeki Akdağ 13'ncü ölüm yıldönümünde Yeni Mezarlık’taki mezarı başında anıldı.

Anma törenine ailesi, gazete çalışanları ve dostları katıldı.

Çağdaş Gazeteciler Derneği Giresun İl Temsilcisi Saliha Yayla yaptığı konuşmada; 15 yıl mesai arkadaşlığı yaptığını belirterek, "Onlar demokrasinin yılmaz savunucularıydı, benim için demokrasi şehididir" dedi.

Oğlu Caner Akdağ ve Ömer Cinel, Gürsel Ekmekçi, Yaşar Ünal ve Hasan Ali Tek de birer konuşma yaparak Akdağ çiftinin Giresun'un sosyal kültürel, basın tarihinde önemli izler bıraktıklarının altını çizdiler.

Bilindiği üzere Zeki Akdağ 13, esi Aysel Akdağ da 4 ay önce yaşamını yitirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.