Yüz yüze eğitime kademeli geçiş

EĞİTİM 02.03.2021 - 16:59, Güncelleme: 02.03.2021 - 16:59 3794+ kez okundu.
 

Yüz yüze eğitime kademeli geçiş

Salgın nedeniyle kademeli geçişlerin yaşandığı 2020-2021 eğitim öğretim yılının 2. yarıyılı 15 Şubat tarihinde kademli olarak yüz yüze başlamıştı.
Normalleşme süreciyle birlikte 2 Mart 2021 tarihinden itibaren de ilkokullarda tüm sınıflar, ortaokullarda 8. Sınıf ve liselerde 12. Sınıflar da yüz yüze eğitime hafta 2 gün olarak başlandı. Koronavirüs tedbirlerinin titizlikle alındığı maske, mesafe ve hijyen kurallarına azami ölçüde riayet edildiği bu dönemde öğrencilerimiz öğretmenleriyle yüz yüze eğitimde bir araya geldi. İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu ilkokul, ortaokul ve liselerimizi ziyaret ederek. yüz yüze eğitimin ilk gününde öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi. İlk olarak Abdullah Bozbağ İlkokulunu ziyaret eden Müdür Tosunoğlu, İstiklal Marşımızı minik öğrencilerle birlikte söyleyerek heyecanlarına ortak oldu ve kısa sohbetlerde bulundu. Tekrar şenlenen okul ve sınıflardaki mutluluk görülmeye değerdi. Yönetici ve öğretmenlerle de sohbet eden Müdür Tosunoğlu çalışmalarında barı ve kolaylıklar diledi. Devamında Giresun Erkek İmam Hatip Lisesini ziyaret eden Müdür, yüz yüze eğitimin ilk gününe dair bilgiler aldı. Sınıf ziyaretleri de yapan Müdür Tosunoğlu dersleri işlenişi gözlemleyerek, öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet etti ve tedbirlere sıkı sıkıya uymalarını istedi.
Salgın nedeniyle kademeli geçişlerin yaşandığı 2020-2021 eğitim öğretim yılının 2. yarıyılı 15 Şubat tarihinde kademli olarak yüz yüze başlamıştı.

Normalleşme süreciyle birlikte 2 Mart 2021 tarihinden itibaren de ilkokullarda tüm sınıflar, ortaokullarda 8. Sınıf ve liselerde 12. Sınıflar da yüz yüze eğitime hafta 2 gün olarak başlandı.

Koronavirüs tedbirlerinin titizlikle alındığı maske, mesafe ve hijyen kurallarına azami ölçüde riayet edildiği bu dönemde öğrencilerimiz öğretmenleriyle yüz yüze eğitimde bir araya geldi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu ilkokul, ortaokul ve liselerimizi ziyaret ederek. yüz yüze eğitimin ilk gününde öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

İlk olarak Abdullah Bozbağ İlkokulunu ziyaret eden Müdür Tosunoğlu, İstiklal Marşımızı minik öğrencilerle birlikte söyleyerek heyecanlarına ortak oldu ve kısa sohbetlerde bulundu. Tekrar şenlenen okul ve sınıflardaki mutluluk görülmeye değerdi. Yönetici ve öğretmenlerle de sohbet eden Müdür Tosunoğlu çalışmalarında barı ve kolaylıklar diledi.

Devamında Giresun Erkek İmam Hatip Lisesini ziyaret eden Müdür, yüz yüze eğitimin ilk gününe dair bilgiler aldı. Sınıf ziyaretleri de yapan Müdür Tosunoğlu dersleri işlenişi gözlemleyerek, öğretmen ve öğrencilerle bir süre sohbet etti ve tedbirlere sıkı sıkıya uymalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.