10 Yıl Gizli Kalacak! TBMM’de Kapılar Kilitlendi Girişler Durduruldu

SİYASET (YH) - Yıldız Haber | 08.10.2024 - 17:51, Güncelleme: 08.10.2024 - 17:51 4483 kez okundu.
 

10 Yıl Gizli Kalacak! TBMM’de Kapılar Kilitlendi Girişler Durduruldu

Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) hareketli saatler yaşanıyor. Önemli bir kapalı oturumun gerçekleşeceği mecliste giriş çıkışlar durduruldu.
İsrail'in bölgedeki yayılmacı politikalarına karşı milli güvenlik sorunları üzerine önemli bir kapalı oturum düzenliyor. Basın bürolarının boşaltıldığı ve kapıların kilitlendiği bu toplantıda, içeriye giriş ve çıkışlar durduruldu. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, “Milli güvenlik sorunu olarak gördüğümüz İsrail'in bölgedeki yayılmacı politikalarına karşı TBMM olarak birlik beraberlik içinde emin adımlarla ilerlemeliyiz” ifadelerini kullandı. Toplantıda alınan tutanaklar ve özetlerin 10 yıl süreyle gizli kalacağı açıklandı. Düzenlenen kapalı oturumda, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, milletvekillerine bölgedeki son gelişmelerle ilgili önemli bilgiler sunacak. Toplantının amacı, TBMM'nin bir bütün olarak milli güvenlik konusunda nasıl bir strateji izlemesi gerektiği üzerinde durmak. Toplantı esnasında TBMM’nin koridorları boşaltıldı ve tüm kapılar kilitlendi. Bu durum, yaşanan gelişmelerin ne kadar ciddi olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. TBMM'nin, ulusal güvenlik konularında attığı bu adım, ülke gündemini de etkileyecek gibi görünüyor. Gözler şimdi TBMM’den çıkacak açıklamalarda. Özellikle bölgedeki gelişmelerin nasıl şekilleneceği ve Türkiye'nin bu duruma karşı alacağı önlemler merakla bekleniyor. Türkiye’nin dış politikadaki duruşu ve stratejileri, toplantının ardından daha net bir şekilde ortaya konulacak.  
Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde (TBMM) hareketli saatler yaşanıyor. Önemli bir kapalı oturumun gerçekleşeceği mecliste giriş çıkışlar durduruldu.

İsrail'in bölgedeki yayılmacı politikalarına karşı milli güvenlik sorunları üzerine önemli bir kapalı oturum düzenliyor. Basın bürolarının boşaltıldığı ve kapıların kilitlendiği bu toplantıda, içeriye giriş ve çıkışlar durduruldu.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, toplantının açılışında yaptığı konuşmada, “ Milli güvenlik sorunu olarak gördüğümüz İsrail'in bölgedeki yayılmacı politikalarına karşı TBMM olarak birlik beraberlik içinde emin adımlarla ilerlemeliyiz” ifadelerini kullandı. Toplantıda alınan tutanaklar ve özetlerin 10 yıl süreyle gizli kalacağı açıklandı.

Düzenlenen kapalı oturumda, Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler ve Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, milletvekillerine bölgedeki son gelişmelerle ilgili önemli bilgiler sunacak. Toplantının amacı, TBMM'nin bir bütün olarak milli güvenlik konusunda nasıl bir strateji izlemesi gerektiği üzerinde durmak.

Toplantı esnasında TBMM’nin koridorları boşaltıldı ve tüm kapılar kilitlendi. Bu durum, yaşanan gelişmelerin ne kadar ciddi olduğunu bir kez daha gözler önüne seriyor. TBMM'nin, ulusal güvenlik konularında attığı bu adım, ülke gündemini de etkileyecek gibi görünüyor.

Gözler şimdi TBMM’den çıkacak açıklamalarda. Özellikle bölgedeki gelişmelerin nasıl şekilleneceği ve Türkiye'nin bu duruma karşı alacağı önlemler merakla bekleniyor. Türkiye’nin dış politikadaki duruşu ve stratejileri, toplantının ardından daha net bir şekilde ortaya konulacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.