107 yaşındaki Ali Dayı son yolculuğuna uğurlandı

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 29.07.2024 - 17:43, Güncelleme: 29.07.2024 - 21:31 5903+ kez okundu.
 

107 yaşındaki Ali Dayı son yolculuğuna uğurlandı

Erikliman Köyü’nden, Eminoğulları’ndan Merhum Hacı Mehmet ve Merhume Gülsüm Gökdemir’in oğlu 107 yaşında ki Ali Dayı olarak bilinen Ali Gökdemir son yolculuğuna uğurlandı.
Yüksel Gökdemir, Merhume Hamdiye Oturak, Hamdi Gökdemir ve Hanife Konanç’ın babaları, Bulancak esnaflarından İzzet Oturak, İdris Oturak, Emin Oturak, Bekir Oturak, Hacı Oturak, Cevdet Gökdemir, Cengiz Gökdemir, Güsüm, Gül, Gaye, Seda, Seher, Serpil, Muammer ve Sezen’in dedeleri Bulancak’ın en yaşlı ve sevilen simalarından Ali Dayı lakaplı Ali Gökdemir, 29 Temmuz 2024 Pazartesi günü Bulancak Eski Camii de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Gaziler Tepesindeki aile kabristanlığında toprağa verildi.  Yıldız Haber olarak merhum Ali Dayıya Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.
Erikliman Köyü’nden, Eminoğulları’ndan Merhum Hacı Mehmet ve Merhume Gülsüm Gökdemir’in oğlu 107 yaşında ki Ali Dayı olarak bilinen Ali Gökdemir son yolculuğuna uğurlandı.

Yüksel Gökdemir, Merhume Hamdiye Oturak, Hamdi Gökdemir ve Hanife Konanç’ın babaları, Bulancak esnaflarından İzzet Oturak, İdris Oturak, Emin Oturak, Bekir Oturak, Hacı Oturak, Cevdet Gökdemir, Cengiz Gökdemir, Güsüm, Gül, Gaye, Seda, Seher, Serpil, Muammer ve Sezen’in dedeleri Bulancak’ın en yaşlı ve sevilen simalarından Ali Dayı lakaplı Ali Gökdemir, 29 Temmuz 2024 Pazartesi günü Bulancak Eski Camii de öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra Gaziler Tepesindeki aile kabristanlığında toprağa verildi. 

Yıldız Haber olarak merhum Ali Dayıya Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.