7. Osmanağa Gençlik Kampı gerçekleşti

YAŞAM (YH) - Yıldız Haber | 13.06.2024 - 15:13, Güncelleme: 13.06.2024 - 15:25 3875+ kez okundu.
 

7. Osmanağa Gençlik Kampı gerçekleşti

Bulancak Ülkü Ocakları Ortaöğretim Teşkilatı ve Gençler, 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde Kulakkaya ve Bektaş yaylalarında 7. Osmanağa Gençlik Kampı'nı düzenledi. Doğa harikası yaylalarda gerçekleşen kampta, katılımcılar keyifli vakit geçirirken bir yandan da çeşitli eğitimler aldı.
Yoğun katılımın olduğu kamp programında; Doğa gezileri, Çeşitli kültürel ve sportif etkinlikler, Osmanağa'nın hayatı ve Türk tarihi üzerine bilgilendirici sunumlar, Atatürk Milliyetçiliği ve Türk-İslam Ülküsü ilkeleri, Örf ve adetlerimiz, Çalışma hayatı ve iş ahlakı, Giresun'un tarihi ve kültürü, Dini bilgiler, temizlik ve gusül abdesti gibi konularda eğitimler verildi. Bulancak Ülkü Ocakları Başkanı Öner Pekdemir, kampın düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkürlerini iletti. Pekdemir, “Kampa maddi ve manevi destek veren tüm hayırseverlere, başta İl Ocak Başkanımız Sn. Özcan Erkan olmak üzere teşkilat yöneticilerimize, MHP Bulancak İlçe Başkanımız Sn. Abdullah Ayvaz'a ve ilçe yönetimine, Dereli MHP İlçe Teşkilatı'na ve Sn. Ali Talıç'a, geçmiş dönem Ülkü Ocakları Giresun İl Başkanı Sn. Hakan Gülenç'e ve tüm Ocak mensuplarına ve kampımıza ziyarette bulunan tüm ziyaretçilerimize teşekkür ederiz” dedi.
Bulancak Ülkü Ocakları Ortaöğretim Teşkilatı ve Gençler, 8-9 Haziran 2024 tarihlerinde Kulakkaya ve Bektaş yaylalarında 7. Osmanağa Gençlik Kampı'nı düzenledi. Doğa harikası yaylalarda gerçekleşen kampta, katılımcılar keyifli vakit geçirirken bir yandan da çeşitli eğitimler aldı.

Yoğun katılımın olduğu kamp programında; Doğa gezileri, Çeşitli kültürel ve sportif etkinlikler, Osmanağa'nın hayatı ve Türk tarihi üzerine bilgilendirici sunumlar, Atatürk Milliyetçiliği ve Türk-İslam Ülküsü ilkeleri, Örf ve adetlerimiz, Çalışma hayatı ve iş ahlakı, Giresun'un tarihi ve kültürü, Dini bilgiler, temizlik ve gusül abdesti gibi konularda eğitimler verildi.

Bulancak Ülkü Ocakları Başkanı Öner Pekdemir, kampın düzenlenmesinde emeği geçenlere ve katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Pekdemir, “Kampa maddi ve manevi destek veren tüm hayırseverlere, başta İl Ocak Başkanımız Sn. Özcan Erkan olmak üzere teşkilat yöneticilerimize, MHP Bulancak İlçe Başkanımız Sn. Abdullah Ayvaz'a ve ilçe yönetimine, Dereli MHP İlçe Teşkilatı'na ve Sn. Ali Talıç'a, geçmiş dönem Ülkü Ocakları Giresun İl Başkanı Sn. Hakan Gülenç'e ve tüm Ocak mensuplarına ve kampımıza ziyarette bulunan tüm ziyaretçilerimize teşekkür ederiz” dedi.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.