A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın maçlarını dev ekranda 10 bin kişi izledi

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 20.05.2024 - 18:10, Güncelleme: 20.05.2024 - 18:11 5461+ kez okundu.
 

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın maçlarını dev ekranda 10 bin kişi izledi

A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Milletler Ligi'nin Antalya etabındaki maçları, Trendyol'un dev ekran etkinliklerinde sporseverlerle buluştu.
Şirketten yapılan açıklamaya göre, Trendyol'un "Milliler Dev Ekranda, Taraftar Parkta" sloganıyla düzenlediği dev ekran etkinliklerinde, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın 15-19 mayıs tarihlerinde oynadığı Japonya, Hollanda, İtalya ve Fransa maçları, Etiler Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı'nda kurulan ekranda 10 bin kişi tarafından izlendi. Trendyol'un etkinliğiyle parkta bir araya gelen izleyiciler, sporun keyfini birlikte yaşama fırsatı buldu. Türk sporuna ve sporcusuna destek veren Trendyol, bu yaz spor takvimini daha da renklendirdi. Voleybol Milletler Ligi'nin ardından, 14 Haziran-14 Temmuz döneminde UEFA EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda ve 26 Temmuz-11 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda millilerin sahada olduğu her müsabaka, Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı'nda dev ekranda izlenebilecek. Trendyol, Türk sporuna olan bağlılığını yıl boyunca sürdürdüğü sponsorluklar ve verdiği desteklerle ortaya koyuyor. Süper Lig ve 1. Lig isim sponsoru olmasının yanında Trendyol, Türkiye Voleybol Milli Takımları ana sponsorluğunu, A Milli Futbol Milli Takımları ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin (TMOK) ise resmi sponsorluğunu üstleniyor.
A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın Milletler Ligi'nin Antalya etabındaki maçları, Trendyol'un dev ekran etkinliklerinde sporseverlerle buluştu.

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Trendyol'un "Milliler Dev Ekranda, Taraftar Parkta" sloganıyla düzenlediği dev ekran etkinliklerinde, A Milli Kadın Voleybol Takımı'nın 15-19 mayıs tarihlerinde oynadığı Japonya, Hollanda, İtalya ve Fransa maçları, Etiler Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı'nda kurulan ekranda 10 bin kişi tarafından izlendi.

Trendyol'un etkinliğiyle parkta bir araya gelen izleyiciler, sporun keyfini birlikte yaşama fırsatı buldu.

Türk sporuna ve sporcusuna destek veren Trendyol, bu yaz spor takvimini daha da renklendirdi.

Voleybol Milletler Ligi'nin ardından, 14 Haziran-14 Temmuz döneminde UEFA EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası'nda ve 26 Temmuz-11 Ağustos tarihlerinde gerçekleşecek Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda millilerin sahada olduğu her müsabaka, Cüneyt Arkın Sanatçılar Parkı'nda dev ekranda izlenebilecek.

Trendyol, Türk sporuna olan bağlılığını yıl boyunca sürdürdüğü sponsorluklar ve verdiği desteklerle ortaya koyuyor.

Süper Lig ve 1. Lig isim sponsoru olmasının yanında Trendyol, Türkiye Voleybol Milli Takımları ana sponsorluğunu, A Milli Futbol Milli Takımları ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi'nin (TMOK) ise resmi sponsorluğunu üstleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.