Acı haber! Kayseri'de eğitim uçağı düştü iki pilot şehit oldu!

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 04.06.2024 - 10:56, Güncelleme: 04.06.2024 - 10:56 2133+ kez okundu.
 

Acı haber! Kayseri'de eğitim uçağı düştü iki pilot şehit oldu!

Milli Savunma Bakanlığı, Kayseri 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığından kalkan eğitim uçağının kaza kırıma uğradığını, iki pilotun şehit olduğunu bildirdi.
Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Kayseri'de Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait SF-260D tipi bir eğitim uçağının henüz bilinmeyen bir nedenle kaza kırıma uğradığını ve arama-kurtarma çalışmalarının başladığını duyurdu. MSB: Bilinmeyen Bir Nedenle Kaza Kırıma Uğramıştır Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada; "Kayseri 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığından eğitim için kalkan Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza ait SF-260D tipi bir eğitim uçağımız henüz bilinmeyen bir nedenle kaza kırıma uğramıştır. Arama Kurtarma çalışmalarına başlanmıştır" ifadelerine yer verildi. İki Pilot Şehit MSB'den yapılan açıklamada 'Kaza kırıma uğrayan eğitim uçağında iki pilotumuz şehit olmuştur' ifadelerine yer verildi.  
Milli Savunma Bakanlığı, Kayseri 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığından kalkan eğitim uçağının kaza kırıma uğradığını, iki pilotun şehit olduğunu bildirdi.

Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Kayseri'de Hava Kuvvetleri Komutanlığı'na ait SF-260D tipi bir eğitim uçağının henüz bilinmeyen bir nedenle kaza kırıma uğradığını ve arama-kurtarma çalışmalarının başladığını duyurdu.

MSB: Bilinmeyen Bir Nedenle Kaza Kırıma Uğramıştır

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada; " Kayseri 12. Hava Ulaştırma Ana Üs Komutanlığından eğitim için kalkan Hava Kuvvetleri Komutanlığımıza ait SF-260D tipi bir eğitim uçağımız henüz bilinmeyen bir nedenle kaza kırıma uğramıştır. Arama Kurtarma çalışmalarına başlanmıştır" ifadelerine yer verildi.

İki Pilot Şehit

MSB'den yapılan açıklamada 'Kaza kırıma uğrayan eğitim uçağında iki pilotumuz şehit olmuştur' ifadelerine yer verildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.