Ağırel'e o ödülü Milletvekili Gezmiş verdi

GÜNDEM 11.05.2024 - 12:49, Güncelleme: 11.05.2024 - 12:49 3797+ kez okundu.
 

Ağırel'e o ödülü Milletvekili Gezmiş verdi

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Çağdaş Gazeteciler Derneği'nin “2023 Yılın Başarılı Gazetecileri Ödül Töreni”ne katıldı.
Törende Cumhuriyet Gazetesi yazarı ve Halk TV programcısı Murat Ağırel'in ödülünü takdim etti. Dün akşam siyasi parti temsilcilerinin, STK yöneticilerinin ve gazetecilerin katıldığı, Ankara Çankaya Belediyesi Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde yapılan ödül töreninde Milletvekili Gezmiş "Kızılay deprem telaşında AHBAP'a çadır sattı" başlıklı haberiyle ÇGD'nin ödülünü kazanan Murat Ağırel'in ödülünü verdi. Gezmiş burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Çağdaş Gazeteciler Derneği'nin Genel Başkanı Sayın Kıvanç El, kıymetli yöneticiler, sevgili üyeler, ve değerli misafirler, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, ödül alan tüm basın emekçilerini kutluyorum. Bu akşam burada sizlerle olmaktan mutluyum. Sizler bizim gözümüz, kulağımız, sesimizsiniz. Her alanda olduğu gibi bu alanda da çok sorun olduğunu biliyoruz. Başta baskılar, yasaklar, sansür, açlık sınırının altında ücretler ve güvensizlikle mücadele ediyorsunuz. Sizlere; özgürlüklerin, demokrasinin eksiksiz uygulandığı, işsiz kalmadığınız, özgürce sendikalaştığınız, sansürden uzak, huzurlu bir çalışma yaşamı diliyorum. Bu arada 11 yıldır derneğin Giresun İl Temsilciliği görevini başarıyla sürdüren ancak bu törene gelemeyen Saliha Yayla'nın da selamlarını iletiyorum. Nazik davetinize teşekkür ediyor, mücadelenizde başarılar diliyorum." Dedi.  
CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Çağdaş Gazeteciler Derneği'nin “2023 Yılın Başarılı Gazetecileri Ödül Töreni”ne katıldı.

Törende Cumhuriyet Gazetesi yazarı ve Halk TV programcısı Murat Ağırel'in ödülünü takdim etti. Dün akşam siyasi parti temsilcilerinin, STK yöneticilerinin ve gazetecilerin katıldığı, Ankara Çankaya Belediyesi Doğan Taşdelen Çağdaş Sanatlar Merkezi'nde yapılan ödül töreninde Milletvekili Gezmiş "Kızılay deprem telaşında AHBAP'a çadır sattı" başlıklı haberiyle ÇGD'nin ödülünü kazanan Murat Ağırel'in ödülünü verdi. Gezmiş burada yaptığı konuşmada şunları söyledi:

"Çağdaş Gazeteciler Derneği'nin Genel Başkanı Sayın Kıvanç El, kıymetli yöneticiler, sevgili üyeler, ve değerli misafirler, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyor, ödül alan tüm basın emekçilerini kutluyorum.

Bu akşam burada sizlerle olmaktan mutluyum. Sizler bizim gözümüz, kulağımız, sesimizsiniz.

Her alanda olduğu gibi bu alanda da çok sorun olduğunu biliyoruz.

Başta baskılar, yasaklar, sansür, açlık sınırının altında ücretler ve güvensizlikle mücadele ediyorsunuz.

Sizlere; özgürlüklerin, demokrasinin eksiksiz uygulandığı, işsiz kalmadığınız, özgürce sendikalaştığınız, sansürden uzak, huzurlu bir çalışma yaşamı diliyorum.

Bu arada 11 yıldır derneğin Giresun İl Temsilciliği görevini başarıyla sürdüren ancak bu törene gelemeyen Saliha Yayla'nın da selamlarını iletiyorum.

Nazik davetinize teşekkür ediyor, mücadelenizde başarılar diliyorum." Dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.