AK Parti Grup Başkanvekili Dr. Leyla Şahin Usta Giresun’da konuştu

SİYASET (YH) - Yıldız Haber | 30.09.2024 - 14:42, Güncelleme: 30.09.2024 - 14:51 2037 kez okundu.
 

AK Parti Grup Başkanvekili Dr. Leyla Şahin Usta Giresun’da konuştu

AK Parti tarafından başlatılan 'Şehir Buluşmaları' kapsamında Giresun'a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Grup Başkanvekili Dr. Leyla Şahin Usta,
‘22 yıllık iktidarımızla birlikte ne kadar güçlü ve önemli bir konumda olduğumuzu hatırlamamız gerekir’ dedi. Grup Başkanvekili Dr. Leyla Şahin Usta, her türlü sorunun farkında olduklarını dile getirerek, Giresun'da vatandaşları dinleyerek oluşturacakları raporu Ankara'ya götüreceklerini ifade etti. ‘Giresun'da merkez dahil tüm ilçelerimizde görevlendirilen milletvekillerimiz, teşkilat mensuplarımızla birlikte saha çalışması yapacağız’ diye konuşan Grup Başkanvekili Usta, “Buradaki temel hedef hem teşkilatlarımızla bir araya gelmek hem de şehirlerimizde vatandaşlarımızla buluşmak. Şehirlerimizin gündeminde hangi mevzular varsa ilin milletvekilleri ve teşkilat mensuplarımızla birlikte tespit edilerek, raporlayarak Ankara'da bir çalışma için bir araya getirmek, temel hedefimiz bu. O yüzden bugün erken saatlerde Giresun'a geldik. AK Parti teşkilatı Türkiye'deki ve dünyadaki pek çok sivil örgüt teşkilatından farklı bir yapılanmayla dünyada örnek bir teşkilattır. Neden farklı bir teşkilat diyoruz? Mahalle başkanlarımızdan, mahalle yönetimimizden genel başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a kadar kesintisiz devam eden bir iletişim hattı içinde teşkilatlanma yapımızı kurmuş durumdayız. Ana kademesi kadın kolları gençlik kolları mahalle teşkilatları hepsi bir arada. Bir ülke için ili için vatanı için bayrağı için dini için çalışan ve çabalayan insanların sadece gönül çabası ile bir araya gelmesinden bahsediyoruz. Hiçbir menfaatin ve çıkarın hesap edilmediği tek bir derdinin ve çabasını bu teşkilatta bulunarak bilime ve ülkeme katkı verebilirimin konuşulduğu bir teşkilattan bahsediyoruz. O yüzden teşkilat çalışmamız çok önemli ve kıymetlidir. Dünya gündemine baktığımız zaman aslında Türkiye'nin böyle bir yapılanmayla 2001'de AK Parti'nin kurulması ile birlikte 22 yıllık iktidarımızla birlikte ne kadar güçlü ve önemli bir konumda olduğumuzu hatırlamamız gerekir. Coğrafyamız belli, gerek kuzeyimizde Ukrayna Rusya savaşı, gerek güneyimizde Ortadoğu'da yaşanan savaşlar, maalesef Gazze’de 1 yıldır devam eden soykırım ve katliam. Gördüğümüz ve gözlemlediğimiz şudur. Bölgede sürekli bir savaş ve istikrarsızlık sürdürülmeye ve dayatılmaya çalışırken, güçlü bir Türkiye'nin var olması güçlü bir Türkiye'nin ayakta olarak bölgeyi aslında koruyan bir ülke olarak ayakta durması gerekiyor. Bunu başaracak olanında partimizin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olduğunu çok iyi biliyoruz. 22 yıllık eser ve hizmet siyasetimizde her zaman önceliğimiz kendi vatanımız, bayrağımız, ezanımız ve hizmetlerimizdir” ifadelerini kullandı.
AK Parti tarafından başlatılan 'Şehir Buluşmaları' kapsamında Giresun'a gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Grup Başkanvekili Dr. Leyla Şahin Usta,

‘22 yıllık iktidarımızla birlikte ne kadar güçlü ve önemli bir konumda olduğumuzu hatırlamamız gerekir’ dedi.

Grup Başkanvekili Dr. Leyla Şahin Usta, her türlü sorunun farkında olduklarını dile getirerek, Giresun'da vatandaşları dinleyerek oluşturacakları raporu Ankara'ya götüreceklerini ifade etti.

‘Giresun'da merkez dahil tüm ilçelerimizde görevlendirilen milletvekillerimiz, teşkilat mensuplarımızla birlikte saha çalışması yapacağız’ diye konuşan Grup Başkanvekili Usta, “Buradaki temel hedef hem teşkilatlarımızla bir araya gelmek hem de şehirlerimizde vatandaşlarımızla buluşmak. Şehirlerimizin gündeminde hangi mevzular varsa ilin milletvekilleri ve teşkilat mensuplarımızla birlikte tespit edilerek, raporlayarak Ankara'da bir çalışma için bir araya getirmek, temel hedefimiz bu. O yüzden bugün erken saatlerde Giresun'a geldik. AK Parti teşkilatı Türkiye'deki ve dünyadaki pek çok sivil örgüt teşkilatından farklı bir yapılanmayla dünyada örnek bir teşkilattır. Neden farklı bir teşkilat diyoruz? Mahalle başkanlarımızdan, mahalle yönetimimizden genel başkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a kadar kesintisiz devam eden bir iletişim hattı içinde teşkilatlanma yapımızı kurmuş durumdayız. Ana kademesi kadın kolları gençlik kolları mahalle teşkilatları hepsi bir arada. Bir ülke için ili için vatanı için bayrağı için dini için çalışan ve çabalayan insanların sadece gönül çabası ile bir araya gelmesinden bahsediyoruz. Hiçbir menfaatin ve çıkarın hesap edilmediği tek bir derdinin ve çabasını bu teşkilatta bulunarak bilime ve ülkeme katkı verebilirimin konuşulduğu bir teşkilattan bahsediyoruz. O yüzden teşkilat çalışmamız çok önemli ve kıymetlidir. Dünya gündemine baktığımız zaman aslında Türkiye'nin böyle bir yapılanmayla 2001'de AK Parti'nin kurulması ile birlikte 22 yıllık iktidarımızla birlikte ne kadar güçlü ve önemli bir konumda olduğumuzu hatırlamamız gerekir. Coğrafyamız belli, gerek kuzeyimizde Ukrayna Rusya savaşı, gerek güneyimizde Ortadoğu'da yaşanan savaşlar, maalesef Gazze’de 1 yıldır devam eden soykırım ve katliam. Gördüğümüz ve gözlemlediğimiz şudur. Bölgede sürekli bir savaş ve istikrarsızlık sürdürülmeye ve dayatılmaya çalışırken, güçlü bir Türkiye'nin var olması güçlü bir Türkiye'nin ayakta olarak bölgeyi aslında koruyan bir ülke olarak ayakta durması gerekiyor. Bunu başaracak olanında partimizin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olduğunu çok iyi biliyoruz. 22 yıllık eser ve hizmet siyasetimizde her zaman önceliğimiz kendi vatanımız, bayrağımız, ezanımız ve hizmetlerimizdir” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.