AK Parti’de delege seçimleri tamamlandı

SİYASET (YH) - Yıldız Haber | 23.09.2024 - 16:10, Güncelleme: 23.09.2024 - 17:54 670 kez okundu.
 

AK Parti’de delege seçimleri tamamlandı

AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz; hafta sonu 16 ilçede gerçekleştirilen Delege Seçimlerini değerlendirerek...
Tek amaçlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda gece gündüz çalışmak olduğunu söyledi. İl Başkanı Yılmaz; delege seçiminin kongre sürecinin en önemli adımı olduğuna dikkat çekerek “Tüm Türkiye’de aynı anda tüm teşkilatlarımızda delege seçimi gerçekleştirdik. Giresun’daki tüm ilçelerimizde de aynı anda delege seçimlerini yaparak, delege seçimlerinin ardından kongre süreci takvimi belli olduktan sonra kongrelerimizi de hızlı bir şekilde gerçekleştireceğiz” dedi. ‘AK Parti’mizin kurulduğu günden bu yana en büyük gücünün, demokrasinim hakim kıldığı şuurla her yaştan vatandaşımızın ve teşkilatımızın birlikteliğidir’ diye vurgulayan Başkan Yılmaz; tek amaçlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda gece gündüz çalışmak olduğunu, “Derdimiz, Cumhurbaşkanımızın çizdiği bu yolda hizmet etmek. Onun yolunda üzerimize düşen vazifeleri en iyi şekilde yerine getirmek, memleketimizi çok daha ileri noktalara taşımak için gece gündüz çalışmak. Bunun için mücadele ediyoruz ve çalışıyoruz” ifadelerinde bulundu. ‘Kongreler, yenilenme ve değişimin öncüsüdür’ 8. Olağan kongre sürecinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Yılmaz, “Kongrelerin yenilenmenin ve değişimin öncüsü olan programlardır. Biz de bu kongre süreçlerinde eksiklerimizi tamamlayarak sıkıntılı gördüğümüz noktalarda da sıkıntıyı ortadan kaldırarak daha güçlü bir şekilde teşkilatlarımızı güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz. 8. Olağan kongre sürecimizin ilimize ve memleketimize, milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, demokrasi şölenine imza atan değerli üyelerimize ve teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı iletiyorum” diye konuştu.
AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz; hafta sonu 16 ilçede gerçekleştirilen Delege Seçimlerini değerlendirerek...

Tek amaçlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda gece gündüz çalışmak olduğunu söyledi.

İl Başkanı Yılmaz; delege seçiminin kongre sürecinin en önemli adımı olduğuna dikkat çekerek “Tüm Türkiye’de aynı anda tüm teşkilatlarımızda delege seçimi gerçekleştirdik. Giresun’daki tüm ilçelerimizde de aynı anda delege seçimlerini yaparak, delege seçimlerinin ardından kongre süreci takvimi belli olduktan sonra kongrelerimizi de hızlı bir şekilde gerçekleştireceğiz” dedi.

‘AK Parti’mizin kurulduğu günden bu yana en büyük gücünün, demokrasinim hakim kıldığı şuurla her yaştan vatandaşımızın ve teşkilatımızın birlikteliğidir’ diye vurgulayan Başkan Yılmaz; tek amaçlarının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yolunda gece gündüz çalışmak olduğunu, “Derdimiz, Cumhurbaşkanımızın çizdiği bu yolda hizmet etmek. Onun yolunda üzerimize düşen vazifeleri en iyi şekilde yerine getirmek, memleketimizi çok daha ileri noktalara taşımak için gece gündüz çalışmak. Bunun için mücadele ediyoruz ve çalışıyoruz” ifadelerinde bulundu.

‘Kongreler, yenilenme ve değişimin öncüsüdür’

8. Olağan kongre sürecinin hayırlı olmasını dileyen Başkan Yılmaz, “Kongrelerin yenilenmenin ve değişimin öncüsü olan programlardır. Biz de bu kongre süreçlerinde eksiklerimizi tamamlayarak sıkıntılı gördüğümüz noktalarda da sıkıntıyı ortadan kaldırarak daha güçlü bir şekilde teşkilatlarımızı güçlendirerek yolumuza devam edeceğiz. 8. Olağan kongre sürecimizin ilimize ve memleketimize, milletimize hayırlı uğurlu olmasını diliyor, demokrasi şölenine imza atan değerli üyelerimize ve teşkilat mensuplarımıza şükranlarımı iletiyorum” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.