AK Partili adayın nikahını CHP'li başkan kıydı

DÜNYA 24.04.2024 - 17:23, Güncelleme: 24.04.2024 - 18:26 5206 kez okundu.
 

AK Partili adayın nikahını CHP'li başkan kıydı

2015 ve 2019 Genel Seçimlerinde AK Parti'den Giresun Milletvekili Aday Adayı olan Cihan Harman dünya evine girdi.
2015 ve 2019 seçimlerinde AK Parti'den Giresun Milletvekili Aday Adayı olarak başvuru yapan Cihan Harman'ın, Tirebolu Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Turgay Gedik ile nikahını CHP Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç kıydı. Bulancak Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen nikah töreni ile dünya evine giren Harman ve Gedik çiftine mutluluklar dileyen Başkan Sıbıç, "Harman ve Gedik ailelerinin biricik evlatları Cihan ve Turgay kardeşlerimizin nikah merasimlerini gerçekleştirdim. Ailelerimizle hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, genç çiftlerimize mutluluklar diliyorum" dedi.
2015 ve 2019 Genel Seçimlerinde AK Parti'den Giresun Milletvekili Aday Adayı olan Cihan Harman dünya evine girdi.

2015 ve 2019 seçimlerinde AK Parti'den Giresun Milletvekili Aday Adayı olarak başvuru yapan Cihan Harman'ın, Tirebolu Zübeyde Hanım Anaokulu Müdürü Turgay Gedik ile nikahını CHP Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç kıydı.

Bulancak Belediyesi Meclis Salonunda gerçekleşen nikah töreni ile dünya evine giren Harman ve Gedik çiftine mutluluklar dileyen Başkan Sıbıç, "Harman ve Gedik ailelerinin biricik evlatları Cihan ve Turgay kardeşlerimizin nikah merasimlerini gerçekleştirdim. Ailelerimizle hayırlı olsun dileklerimi iletiyor, genç çiftlerimize mutluluklar diliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.