Ali Nuri Konanç vefat etti

VEFAT (YH) - Yıldız Haber | 06.07.2024 - 22:27, Güncelleme: 06.07.2024 - 22:27 8918+ kez okundu.
 

Ali Nuri Konanç vefat etti

İcilli Köyünden Mollaosmanoğullarından merhum Hasan Konanç'ın oğlu Ali Nuri Konanç vefat etti.
Hasan ve Eyüp Konanç'ın babaları, Sevinç Konanç'ın eşi, Bulancak Fındıkkale işletmecisi Erkan Baydere, Özkan ve Özcan Baydere'nin enişteleri emekli otobüs şoförü Ali Nuri Konanç'ın geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybettiği öğrenildi. Konanç'ın cenazesi hakkında detaylı bilgi daha sonra paylaşılacaktır. Yıldız Haber olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.
İcilli Köyünden Mollaosmanoğullarından merhum Hasan Konanç'ın oğlu Ali Nuri Konanç vefat etti.

Hasan ve Eyüp Konanç'ın babaları, Sevinç Konanç'ın eşi, Bulancak Fındıkkale işletmecisi Erkan Baydere, Özkan ve Özcan Baydere'nin enişteleri emekli otobüs şoförü Ali Nuri Konanç'ın geçirdiği kalp krizi sonrası hayatını kaybettiği öğrenildi.

Konanç'ın cenazesi hakkında detaylı bilgi daha sonra paylaşılacaktır.
Yıldız Haber olarak merhuma Allah'tan rahmet kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.