‘Alo, buyurun Bulancak Belediyesi’ Belediye Başkanı sorunları dinledi…

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 04.10.2024 - 17:11, Güncelleme: 04.10.2024 - 17:20 4742 kez okundu.
 

‘Alo, buyurun Bulancak Belediyesi’ Belediye Başkanı sorunları dinledi…

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Çözüm Merkezi'nde vatandaşlardan gelen telefonlara cevap vererek talepleri dinledi.
Sıbıç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda vatandaşlardan gelen talepleri titizlikle dinlediklerini ve çözüm sürecini hızlı bir şekilde başlattıklarını açıkladı. Mesai arkadaşlarıyla birlikte belediye binasında ki Çözüm Merkezi'nde halkın taleplerini dinleyen Başkan Sıbıç, vatandaşların taleplerinin, Bulancak Belediyesi tarafından büyük bir özenle değerlendirildiğini vurgulayarak, her bir talebin kendileri için son derece önemli olduğunu ifade etti. Özellikle Hakan isimli bir vatandaşın bilgisayar talebinin yerine getirildiğini ve bu vesileyle onun mutluluğuna ortak olduklarını belirten Başkan Sıbıç, “Ayrıca Hakan kardeşimizin bilgisayar talebini yerine getirerek onun mutluluğuna ortak olduk. Çünkü vatandaşlarımızın her bir talebi, bizim için son derece önemli. Sorunları birlikte aşarak, güçlü ve mutlu bir Bulancak için hep birlikte tam yol ileri diyoruz” dedi. Sıbıç son olarak, vatandaşların çözüm taleplerini 444 28 44 veya 153 numaralı hatlardan belediyeye iletebileceğini hatırlattı.  
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Çözüm Merkezi'nde vatandaşlardan gelen telefonlara cevap vererek talepleri dinledi.

Sıbıç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda vatandaşlardan gelen talepleri titizlikle dinlediklerini ve çözüm sürecini hızlı bir şekilde başlattıklarını açıkladı.

Mesai arkadaşlarıyla birlikte belediye binasında ki Çözüm Merkezi'nde halkın taleplerini dinleyen Başkan Sıbıç, vatandaşların taleplerinin, Bulancak Belediyesi tarafından büyük bir özenle değerlendirildiğini vurgulayarak, her bir talebin kendileri için son derece önemli olduğunu ifade etti.

Özellikle Hakan isimli bir vatandaşın bilgisayar talebinin yerine getirildiğini ve bu vesileyle onun mutluluğuna ortak olduklarını belirten Başkan Sıbıç, “Ayrıca Hakan kardeşimizin bilgisayar talebini yerine getirerek onun mutluluğuna ortak olduk. Çünkü vatandaşlarımızın her bir talebi, bizim için son derece önemli. Sorunları birlikte aşarak, güçlü ve mutlu bir Bulancak için hep birlikte tam yol ileri diyoruz” dedi.

Sıbıç son olarak, vatandaşların çözüm taleplerini 444 28 44 veya 153 numaralı hatlardan belediyeye iletebileceğini hatırlattı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.