Alucralı İmam Marmara bölge birincisi oldu

YAŞAM 11.06.2021 - 17:10, Güncelleme: 11.06.2021 - 17:10 2553+ kez okundu.
 

Alucralı İmam Marmara bölge birincisi oldu

"2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri çerçevesinde İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur'an Kursu öğreticilerine yönelik hafızlık yarışmasınıda Alucralı Hafız Yusuf Kiracı Marmara bölge birincisi oldu.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında çevrimiçi gerçekleştirilen 6. Bölge Erkek Din Görevlileri Hafızlık Yarışmasına Çanakkale, Tekirdağ, Sakarya, Yalova, Bursa, Kırklareli, Edirne, Balıkesir, Kütahya, Kocaeli ve Bilecik’te birinci olan din görevlileri katıldı. Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanlığı koordinesinde oluşturulan sınav komisyonunun değerlendirmeleri sonucunda yarışmaya Çanakkale birincisi olarak katılan Biga İlçesi / Geyikkırı Köyü Camii 4/B İmam Hatibi Yusuf Kiracı bölge birincisi  oldu. Arnavutköy Taşoluk Yeşil Camii  Baş İmam  Hatibi İsrafil Kiracı'nın oğlu ve halen Çanakkale Biga ilçesi Geyikkırı köy Camiisinde İmam Hatiplik görevini sürdüren  Yusuf Kiracı 13 Eylül 2021 tarihinde Diyarbakır’da gerçekleştirilecek 17. Erkek Din Görevlileri Türkiye Hafızlık Yarışma Finaline katılma hakkını kazandı. Alucra Fevzi Çakmak Köyü Dernek Yönetim Kurulu ve gençlik kolları başkanlığı 13 Eylül 2021 tarihinde Türkiye finaline katılacak olan hemşerileri Yusuf Kiracı'ya başarılar dilediler.
"2021 Yılı Camiler ve Din Görevlileri Haftası" etkinlikleri çerçevesinde İmam Hatip, Müezzin Kayyım ve Kur'an Kursu öğreticilerine yönelik hafızlık yarışmasınıda Alucralı Hafız Yusuf Kiracı Marmara bölge birincisi oldu.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında çevrimiçi gerçekleştirilen 6. Bölge Erkek Din Görevlileri Hafızlık Yarışmasına Çanakkale, Tekirdağ, Sakarya, Yalova, Bursa, Kırklareli, Edirne, Balıkesir, Kütahya, Kocaeli ve Bilecik’te birinci olan din görevlileri katıldı.
Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanlığı koordinesinde oluşturulan sınav komisyonunun değerlendirmeleri sonucunda yarışmaya Çanakkale birincisi olarak katılan Biga İlçesi / Geyikkırı Köyü Camii 4/B İmam Hatibi Yusuf Kiracı bölge birincisi  oldu.
Arnavutköy Taşoluk Yeşil Camii  Baş İmam  Hatibi İsrafil Kiracı'nın oğlu ve halen Çanakkale Biga ilçesi Geyikkırı köy Camiisinde İmam Hatiplik görevini sürdüren  Yusuf Kiracı 13 Eylül 2021 tarihinde Diyarbakır’da gerçekleştirilecek 17. Erkek Din Görevlileri Türkiye Hafızlık Yarışma Finaline katılma hakkını kazandı.
Alucra Fevzi Çakmak Köyü Dernek Yönetim Kurulu ve gençlik kolları başkanlığı 13 Eylül 2021 tarihinde Türkiye finaline katılacak olan hemşerileri Yusuf Kiracı'ya başarılar dilediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.