A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

35 yıldan bu yana soba imalatı yapıyor

35 yıldan bu yana soba imalatı yapıyor

Bulancak’ta kardeşi Hayrettin, oğulları Kıvanç, Sertaç, Ustaları Yüksel Apaydın ve Mustafa Gökçe ile birlikte 60 yaşındaki soba ustası işletmesinde 35 yıldır, daha çok köylerde kullanılan el yapımı kuzineli sobaların imalatını yapıyor.

35 yıldır kuzineli soba imalatı yapan Bahri Karabaş yaptığı sobaların daha çok köylerde yaşayan vatandaşlarca tercih edildiğini söyledi.

Günde iki ya da üç soba yapabildiklerini belirten Bahri Karabaş, “Soba imalatı yanı sıra çatı yağmur oluğu, baca dibi saçak süsleri, Izgara ve mangal çeşitleri, Bakır Osmanlı ocaklı çaydanlık çeşitleri, şömine çaydanlık çeşitleri satıyorum. 35 yıldır imalatını yaptığım kuzineli sobalarımı tanıyan, bilen kişiler başka soba kullanmaz” dedi.

Yaptığı sobaların dayanıklı olduğunu ifade eden Karabaş, “Kaliteli malzemelerden yaptığım sobaları satın alanlar 5 yıl boyunca hiçbir sıkıntı yaşamazlar. 5 yıl sonunda ufak tamirlerle sobaların ömrü 10 yıla kadar çıkar. Bu nedenle vatandaşlarca yaptığım sobalar çok tercih ediliyor” diye konuştu.

Karabaş, her şeyden önce bizde müşteri memnuniyeti her zaman ön plandadır diyerek sözlerini tamamladı.