ABD’de liderler zirvesinde Türkiye’yi Norm Holding temsil etti

Global arenada sürdürülebilirlik alanındaki kanaat önderlerini ve iş dünyası öncülerini bir araya getiren Liderler Zirvesi’nde “SKA İnovasyonu Programı” kapsamında hazırladığı sunumuyla Türkiye’yi temsil etti.

UN Global Compact Liderler Zirvesi bu yıl Birleşmiş Milletler (BM) Genel Kurulu ve 2024 Geleceğin Zirvesi kapsamında dünyanın dört bir yanından iş dünyası liderlerini, BM yetkililerini, devlet liderlerini ve sivil toplum profesyonellerini New York’ta buluşturdu.

Programa; Norm Holding’i temsilen, Sürdürülebilirlik ve Yönetim Sistemleri Direktörü Muhsin Doğan’ın ekip liderliğiyle katılan Kıdemli Sürdürülebilirlik Uzmanı İzel Özgür Tekeli, Metod Mühendisi Elif Yegen ve Strateji ve İş Geliştirme Uzmanı Berk Akşit SKA İnovasyonu Programı kapsamında 6 ay boyunca online eğitimler ve inovasyon kamplarında yer alarak çözüm önerilerini projelendirdikleri sunum yaptılar.

New York’ta gerçekleşen Liderler Zirvesi’nde Türkiye’yi temsil eden ve atık enerjinin geri dönüşümü ile ilgili proje önerisiyle büyük beğeni toplayan ekip, yeni çalışmalarına devam ediyor.

Norm Holding Sürdürülebilirlik Komitesi Başkanı Mustafa Sabri Doğrusoy, “Katma değeri yüksek, kaliteli, güvenli ve yenilikçi ürünlerle bu dönüşümü sağlarken, holding olarak benimsediğimiz sorumlu yatırım yaklaşımı sayesinde faaliyet gösterdiğimiz sektörlerin ve bölgelerin gelişimini destekliyoruz. Liderler Zirvesi’nde sunduğumuz projemiz, şirketimizin farklı bölümlerinde rol alan kişilerin oluşturduğu bir ekiple hayata geçirildi. Sürdürülebilirlik, strateji ve metot alanından çalışma arkadaşlarımızın bir arada çalışarak ortaya çıkardığı bu proje; sürdürülebilirliğin tüm bölümlerin ve hatta hepimizin bir sorumluluğu olduğunu bizlere bir kez daha hatırlatması bakımından da ayrı bir değere sahip” şeklinde konuştu.