ADD; İzmir’de buluştu

Ziyaretlerine ara vermeksizin devam eden Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkan Hüsnü Bozkurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri İzmir Belediye Başkanı Tunç Soyer’in hemen ardından Menemen Ziraat Odası salonunda 4. GYK toplantısı Demokratik olgunluk anlayış ve nitelikle gerçekleşti. 

Yapılan açıklamada; ‘Yoğun bir ilk gün programından sonra 24 Aralık Cuma günü İzmir programını İzmir Tüm Yerel Sen’i saat: 09.00’da ziyaret ettiler.  Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkan Hüsnü Bozkurt’un katılımı ile saat:10.30’da ADD ÇİĞLİ Şube açılışını her bölge de ve her yerde olduğu gibi yoğun bir ilgi ile gerçekleştirdiler.

Daha sonra ziyaretlerine Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ı ADD Bayraklı Şube Başkanımız Gönül Güngör ile birlikte Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Saymanı Basri Gürsoy ziyaret etti. Hemen akabinde ise Bornova-Bayraklı yurdu için istişare toplantısı yapıldı.

Atatürkçü Düşünce Derneği Genel Başkan Hüsnü Bozkurt ve GYK üyeleri ile birlikte Konak Belediyesi’nin hizmeti olan İsmet İnönü Müze Evi’n açılışını katılarak açılış kurdelesinin ADD Başkanı Hüsnü Bozkurt ve Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ile birlikte açılması büyük bir onurun yaşanmasına vesile oldu.

Ziyaretlerin diğer zaman diliminde ise yoğun bir katılımla saat:13.30’da 28 şubemizden 25’inin bir arada olduğu ADD İzmir Bölge Toplantısı ile devam etti. Saat: 17.30’ da biten bölge toplantımızdan sonra ADD Konak Öğrenci yurdunda Öğrenci, Müdür ve çalışanlar ile toplantı yapıldı. Karşılıklı hoş sohbet ve bilgi alışverişinde bulunuldu.

Atatürkçü Düşünce Derneği’nin gerçekleştirdiği yoğun, yorucu ama mutlu ve verimli geçtiği belirtilen bir program her günü ve saatleri dolu bir şekilde son buldu. Tüm yapılan etkinliklere ve toplantılara katılanlara, emeği geçenlere, İzmir Bölge Sorumlusu Gülcan Sayın’a, Menemen Şube Başkanı Elif Orhan’a, Konak Şube Başkanı Selçuk Yılmaz’a çok teşekkür edildi’ denildi.