AKOĞLU, VATANDAŞTAN SABIR İSTEDİ

....2 yıl önce resmi açılışı yapılan Bulancak Devlet Hastanesi'nin boş kadrolarının doldurulması için gerekli girişimlere başladıklarını söyledi.

Vatandaşların bir hayli şikayeti olduğunu dile getiren Akoğlu, "Sayın Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli'ye gerekli isteklerimizi ilettik. Hastanemizin Acil Servisinde çalışmak üzere en az 10 pratisyen hekim ihtiyacımızı kendilerine ilettik. En kısa sürede çözüme kavuşturulacağı müjdesini aldık" dedi.

Hastanenin uzman konusunda da sıkıntı yaşadığını ve bu sorunun çözümü içinde rapor hazırladıklarını aktaran Başkan Akoğlu, "Hastanemiz bünyesinde halkımıza hizmet verecek, 1 adet Nöroloji Uzmanı, 1 Adet Psikiyatri Uzmanı, 1 adet Genel Cerrahi Uzmanı, 1 adet Göz Hastalıkları Uzmanı, 1 adet Çocuk Hastalıkları Uzmanı ve 1 adet Üroloji Uzmanı için rapor sunduk. Gerekli çalışmanın yapılarak hastane bünyemize kazandırılmasını bekliyoruz" diye konuştu.

'2017'de BEKTAŞ YOLU SORUN OLMAKTAN ÇIKACAK'

Başkan Akoğlu, 2014 yılında Bektaş Yayla yolunu Yeşil Yol kapsamında yatırım programına aldıklarını belirterek, 2017 yılında Bektaş Yayla Yolu sorunu kalmayacağını belirtti. 2015 yılında program kapsamında 8 kilometre sıcak asfalt yapıldığını ifade eden Akoğlu, "Bu yıl yine program kapsamında 10 kilometre sıcak asfalt yapılacak. Önümüzdeki haftalarda 85 kamyon sıcak asfalt ile yama çalışması tamamlanacak. 2017 yılında ise Yeşil Yol kapsamında sayın Başbakan Yardımcımız Nurettin Canikli'nin destek ve himayeleriyle Bektaş Yolu asfaltlanmış olacak" dedi.