A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Ana acısının herhangi bir ayrımı olmaz

Ana acısının herhangi bir ayrımı olmaz

...“Türkiye'de barış olsun bizim çocuklarımız ölmesin istiyoruz, açık yüreklilikle söylüyorum, o fakir fukaranın da çocukları dağa çıkıp onlar da kör bir inadın uğruna ölmesin istiyoruz” dedi.

Günay, AK Parti Ar-Ge Başkanlığı'nca partisinin Giresun İl Başkanlığı'nda düzenlenen “Çözüm Süreci Konferansı"nda yaptığı konuşmada, muhalefet partilerini eleştirdi.

Günay, “Bu ülkede terör olmasın, silahlar gömülsün, silah kullanmış olanlar da defolsun gitsin diyorsak bunun itiraz edilecek nesi olabilir. Ben bu noktada muhalefet partilerinin tutumunu çok yadırgıyorum. Türkiye'de barış olsun bizim çocuklarımız ölmesin istiyoruz, açık yüreklilikle söylüyorum, o fakir fukaranın da çocukları dağa çıkıp onlar da kör bir inadın uğruna ölmesin istiyoruz. Çünkü annenin gözyaşının ideolojisi, partisi, Türkü, Kürtü, Alevisi, Sünnisi olmaz. Ana acısının herhangi bir ayrımı olmaz, hiç bir ananın yüreği acımasın istiyoruz, yapmaya çalıştığımız bu. Buna itiraz ediyorsanız demek ki siz, bu çocuklar köylere, bayraklara sarılı geldikleri zaman, 'şehitler ölmez, vatan bölünmez' diye bağırarak aslında acınızı değil, oy toplamla gayretini ifade ediyormuşsunuz, yazıklar olsun” diye konuştu.

Yeni bir anaysa yapmaya çalışıyoruz

Günay, Türkiye'yi demokrat ve aydınlık bir geleceğe taşımak istediklerini de dile getirdi. Demokrasiyi kurmaya çalıştıklarını ifade eden Günay, "Beraberce hepimizin içerisinde yaşayacağı bir anayasa yapmaya çalışıyoruz. Herkes için kendisini ifade edebileceği, hakkını arayabileceği, adaletli, barışçıl, kardeşçe bir düzen olsun istiyoruz. Başkanlık rejimi, parlamenter rejim bunlar işin şekli, özünde demokrat bir anayasa yapmaya çalışıyoruz”