A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Atapark ile uğraşacağına...

Atapark ile uğraşacağına...

...GESOB Başkanı Kara’yı ziyaretinde AK Parti İl Başkanı Öztürk’ü muhatap almak istemediğini söylese de, açıklama yapmayı ihmal etmedi

 

 

 

 

Giresun Belediye Başkanı Kerim Aksu, Giresun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Kara'yı makamında ziyaret etti. Aksu ve Kara burada Giresun'un sorunları ile ilgili konuşarak fikir alışverişlerinde bulundular.

GESOB Başkanı Kara, Başkan Aksu'nun sürekli odalarının destekçisi olduğunu, her zaman yanlarında olduğunu ifade ederek, "Sayın Başkanımıza Esnaf teşkilatına göstermiş olduğu yakınlık ve ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ediyoruz." dedi.
O HİZMETİ KARALAYAMAZSIN
Giresun Belediyesi'nin Giresun'a hizmet noktasında çok çalıştığını, ancak bu hizmetlerle ilgili yapılan tartışmaları esefle karşıladıklarını belirten Kara, “Yine basında AKP il başkanının beyanatından dolayı üzüntümüzü belirtmek istiyoruz. Giresun ile ilgili bir hizmet yapılıyorsa bu takdir edilmelidir. Yapılan hizmetin eksik tarafı olduğunu savunabilirsin, ancak o hizmeti karalayamazsın. Bu belediye 5 yıl süre ile AKP tarafından yönetildi. Madem çok iyi fikirleriniz vardı, o halde siz yapsaydınız biz de teşekkür etseydik. Biz Tabiat Varlıkları Koruma Kurulu'nun Trabzon ile ilgili yaptığı çalışmalarda 1 gecede kaybolan çalışmaları da biliyoruz” dedi.
ÖZTÜRK, BU ŞEHRİ SEVMİYOR
‘İktidar Partisi İl Başkanı Sabri Öztürk, Atapark ile uğraşacağına başbakan ile görüşmesinde Giresun'a bir demiryolu ve bir çevre yolu istemeliydi’ diyen Başkan Aksu ise , “İktidar partisinin il başkanlığı küçük bir görev değildir. Ama bu kadar küçük düşünenlerin olduğu bir yerde de üretim beklemek olanaksızdır. Ben sayın Sabri Öztürk'ün Giresun'u sevmediğini düşünüyordum ancak bu son konuşmalarında bu şehiri sevmediğine emin oldum. O kesinlikle bu şehiri sevmiyor. Bu şehri sevmediği konuşmalarından apaçık anlaşılıyor. Sabri Öztürk'ü memnun etmek için değil, halkı memnun edici hizmetler üretmek için göreve geldik. Bizim küçük düşünen, olayları çarpıtan anlayışı kabul etmemiz mümkün değildir. O kadar Giresun'u düşünüyorsa, dolgu alanları ile ilgili bir açıklama yapsın. Bir de AKP'nin terminale stand kurmasına müsade etmediğimizi söylemiş. AKP, CHP, MHP ve hiç bir siyasi partiye stand müsadesi vermedik. Öğrencilerimiz siyaset malzemesi değildir. Terminale sadece üniversite ve belediyenin danışma stadları kuruldu. Biz Sabri Öztürk'ün siyaset manevrası yapacağı yerleri oluşturamayız. Böyle bir sorunluluğumuz yok. Sayın Öztürk kendi yönetim kurulunda Atapark'ın iyi mi veya kötü mü olduğuna dair gizli oylama yapsın, inanın kendi kaybeder. Kendi yönetimine sorsun dedim, çünkü o vatandaşa sorma zahmetinde bulunmaz. Kendisi halkın içinde gezip de halkın derdini dinleyecek bir arkadaşımız değil. Biz vatandaşın içindeyiz. Onları dinleyerek proje üretiyoruz. İnsanları dinliyor, olumlu olumsuz tepkileri alıyoruz. Biz bu göreve hizmet etmeye geldik. Yeni itfaiye binamıza, Atapark'a, kadınlar pazarına, mezarlığımıza, yeni araç filomuza, su sorununu çözdüğümüz mahallelerimize bir baksın. Atapark'ta hiçbir sorun yok. Halkımızın içi rahat olsun. Sadece yapılan bir kaç rütuş vardı. Bunlar kurula bildirildi. Kurul tarafından görüşülerek karara bağlanacaktır. Biz Giresun'da bir ilki gerçekleşttirdik ve belediyemizin karar mekanizması olan meclis toplantılarımızı canlı olarak yayınladık. Halkımız aldığımız ve alacağımız her kararı zaten canlı olarak izliyor. Biz bu şehir için çalışan şeffaf bir belediyeyiz. Halkımız her şeyin bilincinde. Çamur at izi kalsın zihniyetindeki insanlar gibi küçük işlerle uğraşmıyoruz. Küçük beyinlerle hiç uğraşmıyoruz. Bizim işimiz Giresun'u düşünmek. Ben sadece konu açıldı diye konuştum. Öztürk'ü muhatap alıpta sık konuşmanın bir anlamı yok. Değerli halkımız herşeyin farkında”