Başkan Sıbıç'tan CHP Genel Başkanı Özgür Özel'e Teşekkür

Belediye Meclis Üyesi Rahman Aybar ile birlikte gazetemizi ziyaret eden Başkan Sıbıç, geçtiğimiz ay Ankara'da ziyaret ettikleri Genel Başkanları Özgür Özel'in fındık mitingi sonrası ikinci memleketi olan Bulancak'a yaptığı ziyaret nedeniyle kendisine teşekkürlerini iletti.

Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız ve Haber Müdürümüz Samet Yıldız tarafından karşılanan Başkan Sıbıç'a Sisin Mahallesi Muhtarı Taner Apaydın ve Bulancak galerici esnaflarından Öner Gayık'da eşlik etti. 
Başkan Sıbıç yaptığı açıklamada, "Genel Başkanımız sayın Özgür Özel'in kıymetli eşi Didem Özel, ilçemize bağlı Küçüklü Köyündendir. Bu nedenle sayın Genel Başkanımız Bulancak'ın eniştesidir. Bulancak'ın eniştesi olan Genel Başkanımız sayın Özgür Özel, bizleri ziyaretiyle memnun etmiştir" dedi.


Başkan Sıbıç ayrıca Genel Başkan Özel'in çağrısını yeniden hatırlatarak, "Genel Başkanımız burada yaptığı çağrıyı hatırlatmak istiyorum. Genel Başkanımız ziyaretinde 'sadece belediye başkanımızı tebrik etmeye gelmedim. Hangi siyasi partinin mensubu olursa olsunlar, belediye meclis üyelerimiz seçildi. Onları da kutluyorum. Biz bugün burada iktidarız ancak muhalefete çok önem veriyoruz. Onların uyarılarına, onların tenkitlerine açığız. Bulancak için iyi işleri hep beraber yapacağız. Onların önerileri de Bulancak için kıymetlidir. Biz ötekisi olmayan bir partiyiz. Biz 31 Mart’ta kaybedeni olmayan bir zafer kazandık. 31 Mart’ın galibi Bulancak’tır, kaybedeni yoktur. O yüzden Bulancak’taki herkesi baba ocağına davet ediyorum. Baba ocağı CHP’dir. CHP, Türkiye’nin kurulan ilk partisidir. Bu partinin kapıları geçmişte olduğu gibi şimdi de herkese açıktır' ifadelerini kullandı. Bizde bu çağrıyı yenileyerek bütün Bulancaklı hemşehrilerimizi halkın partisine davet ediyoruz" diye konuştu.