A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Bektaş Şenliğine yoğun ilgi

Bektaş Şenliğine yoğun ilgi

Dün akşam festival ateşinin yakılmasıyla başlanan şenlik, bugünde hız kesmeden devam ediyor. Sabah açılış programı ile başlayan etkinlikler yayla ağasının seçimi ve yöresel ürünler yarışmasıyla devam etti. 33. Bektaş Yayla Ağası , iş insanı İsmail Yıldız seçildi.


Mahali ve yerli sanatçıların gün içerisinde sahneye çıkmaya devam edeceği şenlikte, Yahya Altun, Ertuğrul Alim, Köksal Çakmak, Yeşim Toprak, Kemençeci Yılmaz, Tayyar Bahar, Yeşim Çivelek yöresel türküler ile şenliğe katılanları çoşturmaya devam ediyor. 19,00’da Öner Danış konseri ile son bulması planlanan Bektaş Yaylası Kültür ve Sanat Festivali’ne komşu il ve ilçelerden çok sayıda vatandaşın katıldığı görüldü. Festivale AK Parti Giresun Milletvekili Nazım Elmas, MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal’da katılanlar arasındaydı.

Nazım Elmas Sahneye çıkarak, “Giresun'umuzun doğal güzelliklerinden ve en önemli yaylalarından Bektaş Yaylası'ndayız. Bu yıl 33'üncüsü düzenlenen Bektaş Yaylası Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında değerli hemşehrilerimizle buluştuk.

Oksijeni bol, doğası, suyu, temiz havası ve manzarasıyla görülmeye değer harika bir yer olan Bektaş Yaylamızda düzenlenen şenliklerde; çeşitli yarışmalar, spor müsabakaları, halk oyunları ve eğlence programları yer alıyor. Bektaş Yaylası Kültür ve Sanat Şenliklerimize katılan hemşehrilerimizi selamlıyorum.” diyerek, şenliğin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkürlerini sundu.



MHP Giresun Milletvekili Ertuğrul Gazi Konal’da sahneye çıkarak, “ Bu anlamlı şenliğimizin tekrar düzenlenerek vatandaşlarımızla buluşması, bizleri çok mutlu etmiştir. Geleneklerimizin ve rütüellerimizin devam etmesi, kültürümüzün devamı için önem arz eden bir olaydır, emeği geçen herkese teşekkürlerimizi sunuyuruz. Seneye terkar çok daha geniş bir katımla burada olmayı ve bu önemli şenliği genç nesillere aktarmayı boynumuzun borcu biliyoruz.” diyerek, festivale katılanlara ve Bektaş Yaylası Turizm Kalkındırma ve Güzelleştirme Derneği Başkanı İrfan Baykara’ya teşekkürler etti.



Uzun bir aradan sonra tekrar düzenlenmeye başlayan Bektaş Şenliğine yoğun bir katılım olduğu ve vatandaşlarımızın düzenlenen şenlikten ötürü mutlu olduğu gözlemlendi.