Bulancak Yüksekokul binası için destek gecesi düzenlendi!

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, şuana kadar binaya belediye imkanları ile 20 milyonluk bir yatırım yapıldığını ifade ederek, binanın tamamlanması ile 75 milyonluk bir hizmetin ortaya çıkacağını söyledi.

Bu yemeğin amacının şehrin tüm dinamikleri ile birlikte yüksekokul binasının tamamlanması olduğunu ifade eden Başkan Sıbıç, binanın tamamlanması ile birlikte uzun yıllardır atıl durumda bulunan bu binanın şehre vizyon katacağını da kaydetti.  

Bulancak Kadir Karabaş Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Oktay Karaman ise yemeğe katılanlara ve destek olanlara teşekkürlerini dile getirdi.

Bulancak Kaymakam Ünal Koç ise katılanlara teşekkür ederek yaptığı konuşmada, Bulancak'ta ki mevcut okulda öğrenim gören öğrencilerin Bulancak'a bile uğramadan konakladıkları yerlere gittiklerini hatırlatarak, okul binasının şehir içinde tamamlanması ile öğrencilerin Bulancak'a ciddi anlamda ekonomik katkı sağlayacaklarını ifade etti. 

Konuşmaların ardından bazı STK'lar ve işadamları bağışlarını açıklarken, bazıları da bağışlarını daha sonra ileteceklerini belirttiler.

Başkan Sıbıç, bağış açıklayan ve sonradan destek olacak herkese teşekkür etti.