Bulancakspor Kaptanı Ömercan “Taraftarımızla birlikte savaşıyoruz!”

Bulancakspor’un saha içindeki en önemli güçlerinden biri olan taraftarın, her maçta olduğu gibi bu maçta da tribünleri doldurmasının, takımın motivasyonu açısından büyük önem taşıdığını vurgulayan Aslan, "Sizi yanımızda hissetmek istiyoruz!" dedi.

Aslan, yaptığı açıklamada taraftarın geçmişteki maçlarda takım üzerindeki olumlu etkisinden bahsederek, taraftar desteği sayesinde kazandıkları maçların örneklerini hatırlattı. Bulancak İlçe Stadı’nda taraftarın desteğiyle kazandıkları maçları örnek gösteren kaptan, “Tribünlerdeki coşku sahaya yansıdığında, sahadaki her oyuncu ekstra bir güç buluyor. Taraftarımız, sadece tezahürat yapmıyor; adeta bizimle birlikte savaşıyor,” ifadelerini kullandı.

Özellikle geçtiğimiz sezon iç sahada oynanan Çayelispor maçında, tribünlerdeki taraftarın coşkulu desteğiyle kazanılan maçın unutulmaz bir anı olduğunu belirten Ömercan Aslan, "Maçın son anlarına kadar pes etmedik, çünkü taraftarımız bize inandı ve itici güç oldu. Aynı atmosferi bu hafta sonu da görmek istiyoruz. Bu zorlu maçı kazanıp üç puanı hanemize yazdırmak için desteğinize ihtiyacımız var" dedi.

Bu hafta oynanacak Şiran Yıldızspor karşılaşmasının takım için büyük önem taşıdığını vurgulayan Aslan, Bulancakspor’un sahada her zamankinden daha güçlü bir performans sergilemeye hazır olduğunu dile getirdi.

“Şiran Yıldızspor gibi zorlu bir rakibi evimizde ağırlarken taraftarımızın enerjisine ve coşkusuna ihtiyacımız var. Sahada hep birlikte galibiyet için savaşalım,” diyerek Bulancakspor taraftarını tribünleri doldurmaya davet etti.

Karşılaşma 27 Ekim 2024 Pazar günü saat 13.00'da Bulancak İlçe Stadında oynanacak.