A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Bulancakspor yönetimi harekete geçti

Bulancakspor yönetimi harekete geçti

Bu kapsamda Bulancakspor yönetimi, Bulancak Belediye Başkanı ve Bulancakspor Kulüp Başkanı Recep Yakar başkanlığında bir araya geldi.

Yöneticilerin ve takımın yeni  teknik direktörü Erdem Çöten'in de katıldığı toplantıda, Bulancakspor'un  gelecek sezon için neler yapılabileceği konusunda fikir alış verişinde bulunmak ve kaynaşmak adına bir toplantı düzenledi. Toplantıda konuşan Başkan yakar, "Bugünkü toplantımızda yönetimimizle kaynaşma ve bir araya gelme adına bir toplantı düzenliyoruz. Yönetimimizde bir çok değerli isim var. Birlik ve beraberlik içerisinde iddialı bir takım kuracağız. Bulancakspor'un artık hak ettiği yerlere gelmesi lazım. Bizlerde bu etapta elimizden geleni yapacağız. Bulancakspor bir üst lige çıktığında kendi kendini maddi ve manevi yürütecektir" dedi.

Teknik direktör Erdem Çöten ise, "15 gündür Bulancakspor'a neler yapabiliriz diye çalışıyoruz. Bu kapmamda bir çok oyuncuyla görüşüyoruz. Eski çalıştığım kulüplerden bir çok oyuncu var onlar ile temas içerisindeyiz. Yine takibinde olduğumuz oyuncular var. Bulancakspor'un bütçesine uygun transferler yapacağız. Az parayla kaliteli transferler yapacağız. Görüştüğümüz oyunculara imza attırmadan bir şey demek istemiyorum. Ama birkaç oyuncuyla anlaşma aşamasınayız. İsimlerini önümüzdeki hafta açıklayacağız. Bulancakspor'un iyi yerlere gelmesi için bütün gücümüzle çalışıyoruz" dedi.