A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Bulancak'ta AK Parti şöleni

Bulancak'ta AK Parti şöleni

Yaklaşan yerel seçimler öncesi İl Divan toplantılarının ilçelere alınması, partinin Giresun’a ayrı bir önem verdiği söylentilerine neden oldu.

AK Parti Giresun İl Başkanlığı Yerel Yönetimler İl Divan Toplantısı Bulancak’ta gerçekleştirildi. Otogar Düğün Salonu'nda gerçekleştirilen toplantıya partililer büyük ilgi gösterdi. Toplantıya, AK Parti Giresun Milletvekilleri Mehmet Geldi ve Adem Tatlı, AK Parti Rize Milletvekili ve Bölge Koordinatörü Nusret Bayraktar, AK Parti Erzurum Milletvekili ve Giresun İl Koordinatörü Muhyettin Aksak, AK Parti Giresun İl Başkanı Sabri Öztürk, Bulancak Belediye Başkanı Kadir Aydın, AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Hamit Karaoğlanoğlu, belediye başkanları, teşkilat başkanları ve parti üyeleri katıldı.

AMAÇ, GİRESUN BELEDİYESİ’Nİ KAZANMAK

Toplantının açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Öztürk, hedeflerinin mevcut AK Parti'li belediyeleri korumak, Giresun Belediyesi'ni de kazanmak olduğunu kaydetti.

Başkan Öztürk, “Önümüzde 2014 Mahalli İdare Seçimi var. AK Parti'nin diğer partilerden farkı, bir belediyecilik geleneğimizin olmasıdır. Belediyelerimiz yerel kalkınmanın mimarıdır. Bunu Türkiye'de AK Parti'li belediyelerin olduğu yerlerde çok rahat görebilmekteyiz. Giresun'da da AK Parti'li belediyelerimiz marka kentler yaratmaktadır” dedi.

MESELE TERÖR SORUNUDUR

Giresun Milletvekilleri adına konuşan AK parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı, Anayasa ve Terör konularına değindi. Milletvekili Tatlı, “Anayasanın toptan değiştirilmesini istiyoruz. Anayasa da postal kokusu hala duruyor. Bütün çabayı sarf edeceğiz. AK Parti iktidara geldiğinden bu yana Türk – Kürt sorunu kalmamıştır. Mesele terör sorunudur. Bunun üstesinden geleceğiz” diye konuştu.

GİRESUN’U KAZANMAMANIN MAZERETİ YOK

AK Parti Erzurum Milletvekili ve Giresun İl Koordinatörü Muhyettin Aksak’da, partililere birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek, 2014 seçimlerine en iyi şekilde hazırlanmalarını istedi.

Aksak, AK Parti'nin Giresun Belediyesi'ni koordinatörlük dönemlerinde mutlaka kazanması gerektiğini belirterek, “Kendimizi buna göre endekslememiz lazım. Birlik ve beraberlik içerisinde bunu mutlaka kazanmamız lazım. Bunun ötesi yoktur, hiçbir mazereti yoktur” diye konuştu.

TÜRKİYE’YE OLAN BAKIŞ DEĞİŞTİ

AK Parti Rize Milletvekili ve Bölge Koordinatörü Nusret Bayraktar ise, Türkiye'nin AK Parti iktidarı ile geldiği duruma değindi. Dünyanın neresine gidilirse gidilsin, Türkiye'ye olan bakışın değiştiğini, dünyada Türkiye’nin adeta bir farklı ülke konumunda olduğunu vurgulayan Bayraktar, “Şimdi dünyanın neresine giderseniz gidin, Türkiye'ye olan bakışın değiştiğini göreceksiniz. Dünyada Türkiye tanınmıyordu. Ama AK Parti ile bu durum değişti. Artık dünyada, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanın onurunu ve gururunu yaşar hale geldik. Türkiye'nin dünyanın 28'inci ekonomisinden 18'inci ekonomisine yükselmesinde, Avrupa'da iktidarsızlık ve ekonomik krize rağmen ekonomisin dimdik ayakta tutabilen, bütçeyi iyi yönlendirebilen ve halkıyla bütünleşebilen, terör belasına rağmen Ortadoğu'daki hareketliliğe rağmen, bu denli başarısında bizim literatürümüzde tılsımlı el, onlar da diyorlar ki sihirli bir el vardır. Bu sihirli elin sahibi sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır” diye konuştu.