Bulancak'ta "Orman Benim" Kampanyası Başladı!

Kovanlık Yolu-Salman Taş Ocağı Mevkii'nde gerçekleştirilen kampanyaya; Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, Piraziz Kaymakamı Burak Öz, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Reşat Nuri Özdemir, Piraziz Belediye Başkanı Esat Ayyıldız, Bulancak İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut Bulancak Orman İşletme Müdürü Özkan Çark ve kamu kurum kuruluşları temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç tarafından, ormanı seven herkesi “Orman Benim” diyerek ormanı korumaya, orman kenarlarını temizleyerek orman yangınlarıyla mücadeleye katkı sağlamaya davet etmesi ile kampanya başlatıldı. Küresel iklim değişikliğinin etkisiyle artan orman yangınlarına dikkati çekmek ve toplumsal farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, orman kenarlarında ki çöpler toplandı.

Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, yaptığı açıklamada: "Ormanlarımız bizim en değerli varlıklarımızdan biridir. Ormanlarımızı korumak hepimizin görevidir. 'Orman Benim' diyerek ormanlarımızı sahiplenelim ve birlikte koruyalım." dedi.