A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Bütün mücadelemiz ülkemiz ve ilimiz içindir

Bütün mücadelemiz ülkemiz ve ilimiz içindir

...çalışmalara ilişkin durum değerlendirmesi yaptı. CHP il binasında gerçekleşen ve 16 ilçe başkanının katıldığı toplantıda genel ve yerel gündeme ilişkin gelişmeler değerlendirilerek, bundan sonra toplantıların ilçelerde yapılması kararı alındı, gelecek ilk toplantı da Alucra’da yapılacak.

Toplantının açılış konuşmasını yapan CHP İl Başkanı Necati Tığlı, ülke gündemine dair bilgi paylaşımı yaparak, 'Özellikle ülkemizin bu kritik döneminde ana muhalefet partisi olarak bizlere her zamankinden daha fazla görev ve sorumluluk düşüyor' dedi.

Tığlı, ülkeyi yönetenlerin laik demokratik rejimi, tek adama bağlı başkanlık sistemine sürüklemeye çalıştığını belirterek de 'Biz kez daha altını çiziyorum ki, asla buna müsaade etmeyeceğiz. CHP’nin asıl görevi, Cumhuriyeti, Atatürk devrim ve ilkelerini korumaktır' ifadelerini kullandı.

Başkan Tığlı, yerele ilişkin sorunları her zaman dile getirerek, çözüm önerileri sunduklarını kaydederek de, 'Bilindiği üzere yeni hükümet kuruldu. Şimdi biz de bir kez daha yeniden Giresun’un sorunlarını sıralayıp, verilen sözlerin tutulması noktasında hatırlatma ve uyarı yapacağız. Bütün mücadelemiz ülkemiz ve ilimiz içindir. Halkımızın huzuru ve mutluluğu içindir. Giresun’da bu ekiple başarıya ulaşacağımıza inancım sonsuzdur" dedi.