A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

ÇALDAĞ ŞEHİDİMİZİ UĞURLADIK

ÇALDAĞ ŞEHİDİMİZİ UĞURLADIK

...Cumartesi günü düzenlenen askeri törenle memleketi Ankara'ya uğurlandı. Cuma akşam saatlerinde bölücü terör örgütü mensuplarınca yapılan uzun namlulu, roketatarlı hain saldırı sonucu yaralan ve Giresun Prof. Dr. İlhan Özdemir Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit düşen Çaldağ Karakol Komutanı J.Ast.Kd.Başçavuş Zafer Çalışkan için Cumartesi günü İl Jandarma Komutanlığında askeri tören düzenlendi.

Törene; Şehidin kızı Hale Nur Çalışkan, babasının askeri üniforması ile katıldı. Törende şehidimizin kızı, annesi, babası ve kendisi gibi Astsubay olan kardeşi de katıldı.

İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen tören; Şehit J.Asb.Kd.Bşçvş. Zafer Çalışkan için bir dakikalık saygı duruşu ile başladı, ardından şehidimizin öz geçmişi okundu. J. Binbaşı Özhan Mantı tarafından yapılan konuşma ve İl Müftüsü Muhittin Oral tarafından yapılan duanın ardından İl Jandarma Komutanlığındaki askeri tören sona erdi.

İl Jandarma Komutanlığında düzenlenen askeri törenin ardından kalabalık bir araç  konvoyu eşliğinde Ordu-Giresun Havalimanına getirilen Şehit J.Asb.Kd.Bşçvş. Zafer Çalışkan’ın naaşı toprağa verilmek üzere memleketi Ankara’ya uğurlandı.

Törene; Şehidin ailesinin yanı sıra  Vali Hasan Karahan, AK Parti Giresun Milletvekili Av. Sabri Öztürk, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru, Giresun Belediye Başkan Vekili Ahmet Yusufağaoğlu, Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cevdet Coşkun, Vali Yardımcıları Yüksel Çelik ve Barış Demirtaş, İl Jandarma Komutanı J. Albay A. İhsan Ersoy, İl Emniyet Müdürü Uğur Öztürk, İl Genel Meclis Başkanı A. Mürşit Gürel, Kaymakamlar, Belediye Başkanları, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.