A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

CHP'den ekstra Zafer Bayramı programı

CHP'den ekstra Zafer Bayramı programı

Bulancak'ta Cumhuriyet Meydanında düzenlenen programa CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu’nun yanı sıra CHP İl Başkanı Necat Tığlı, Bulancak CHP İlçe Başkanı Reşat Nuri Özdemir, il ve ilçe, kadın ve gençlik kolu yöneticileriyle kalabalık bir partili gurubu katıldı.

Program sonlalarına doğru Bulancak Belediye Başkanı Recep Yakar'da CHP'lilere eşlik etti.

İstiklal Marşı ve Saygı Duruşu sonrası CHP Giresun Milletvekili Bülent Yener Bektaşoğlu ve İl Başkanı Necati Tığlı birer konuşma gerçekleştirdi.

Milletvekili Bektaşoğlu, "Bugün 30 Ağustos Zafer Bayramının yıldönümü. Bugün Türkiye’nin özgürlüğüne yeni bir Türkiye’ye demokratik bir Türkiye’ye kavuşmasının 94. yıl dönümü. Ebedi ve ezeli Başkomutanımız Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının 'Ordular ilk hedefiniz Akdeniz' sözüyle Anadolu’nun o günkü şartlar içerisinde mili birlik ve beraberlik ruhu ile bu ülkenin bağımsızlığına kavuşmuş olmasının 94. yıldönümü. Kendilerini ve bu uğurda şehit olanlara Allahtan rahmet diliyorum" dedi.

İl Başkanı Tığlı ise, "Bugün 30 Ağustos, büyük zaferin yıldönümü. 94 yıl önce bugün Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün başkumandanlığında dünyanın mazlum milletlerine umut veren bir zafer kazanılmıştır. 30 Ağustos’ta kazanılan bu zafer aynı zamanda tam bağımsız, laik Türkiye Cumhuriyetinin kuruluşunun yolunu açan zaferdir. Türk ulusu birlik ve beraberlik anlayışı içerisinde kötü gidişe dur diyerek, kendi kaderine el koymuş ve canını dişine takarak esaret altında yaşamayacağımızı yedi düvele ilan etmiştir" diye konuştu.