A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Çoklu Zeka TEOG Sınavı sonuçlarıyla zirvede...

Çoklu Zeka TEOG Sınavı sonuçlarıyla zirvede...

...yapılan TEOG (Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş Sistemi) sınavına ilişkin lise yerleştirme sonuçları geçtiğimiz günlerde belirlendi.

Yerleştirme sonuçlarına göre 11 öğrencisini Ordu, Giresun, Bulancak ve Görele'de bulunan Fen Liselerine,  43 öğrencisini çeşitli Anadolu Liselerine ve 11 öğrencisini de çeşitli meslek liselerine yerleştiren Çoklu Zeka Etüt Eğitim Merkezi büyük bir başarıya imza attı.

Çoklu Zeka Etüt merkezi yöneticileri nitelikli ve öğrencisinin ihtiyaçlarını karşılayabilecek bir ders programı ile profesyonel bir kadro önderliğinde başarıya ulaştıklarını, 15 yılı aşkın süredir eğitimin içinde olduklarını, deneyimlerini öğrencilere aktarmaya devam edeceklerini, hedeflerinin yüksek, adımlarının sağlam olduğunu belirttiler.

Öğrencilerinin tamamına yakınını ilk 3 tercihine yerleştirmeyi başaran Çoklu Zeka Etüt Merkezi yöneticileri ayrıca Fen Lisesinde, Anadolu Liselerinde ve Meslek Liselerinde okumaya hak kazanan öğrencilerini tebrik ederken, ilk dersten son derse kadar geçen sürede yılmadan çalışan (öğretmen-öğrenci) tüm Çoklu Zeka ailesi bireylerine de teşekkür ettiler.