Dededen toruna uzanan meslek
Fileto Et, 1970 yılında Bulancak Küçüklü köyünde, dede merhum Mehmet Uzunalioğlu ile başlayan yolculuk, sonra merhum baba Temel Uzunalioğlu ile devam ederken trafik kazası sonucu vefat eden babadan sonra bu kez son kuşak oğlu Murat Uzunalioğlu ile devam ediyor.
Bulancak’ta açılalı kısa bir süre olmasına rağmen lezzetini ve kaliteli hizmetini tüketicisiyle tanıştırdı. 100 m² alan içerisinde günlük perakende satışı yanında portföyündeki müşteri çeşitliliğine restaurantları da ekleyip hedefine çok kısa bir zaman içerisinde ulaşmaya başladı. İlk günkü isteği, hırsı ve hizmet kalitesinden ödün vermeyen Fileto Et, müşteri memnuniyetini ilke edinen ve tüketicinin zaman içinde değişen isteklerine cevap verebilecek kaliteli üretim anlayışını 53 yıllık deneyim ve tecrübesiyle günümüze kadar taşıdı. Etle birlikte pekmez, reçel, zeytin yağ, organik ürünler ve yumurtada mevcut. Yıldız Haber Gazetesi olarak Fileto Et’e bol kazançlar diliyoruz.