A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Efes Selçuk’ta Dünya Dilleri İle Köprüler Kuruluyor

Efes Selçuk’ta Dünya Dilleri İle Köprüler Kuruluyor

Birçok kültür ve sanat kursuna ev sahipliği yapan merkezde düzenlenen Arnavutça, İtalyanca ve Yunanca kursları büyük ilgi görüyor. Kurslara katılmaktan oldukça memnun olduklarını dile getiren her yaştan katılımcı yeni bir dil öğrenmenin heyecanını yaşıyor.

Arnavutça Eğitmeni Şevket Balla: “Arnavutça derslerine gelen kursiyerlerimizin önemli bir kısmı Arnavutluk’ta yaşayan akrabaları ile konuşmak için bu dili öğrenmek istiyorlar.  İnsanlar burada kökleri ile buluşuyor.  İki ülke, iki halk arasında en büyük iletişim dildir.  Selçuk’ta da çok Arnavut göçmeni var. Arnavutluk’ta kalan akrabaları ile iletişim kurmak istiyorlar. Derslerimiz başladığından bu yana kursiyerlerimiz Arnavutluk’taki akrabaları ile iletişim kurabildiklerini söylüyorlar. Böylece aileler arasında olduğu gibi ülkeler arasındaki köprüler de güçleniyor” dedi.

İtalyanca öğrenmek kadar kurs ortamının da keyifli olduğunu belirten Serhan Özdemir: “Geçen sene Erasmus için Napoli’ye gitmiştim. O zamandan beri İtalyanca öğrenmeyi istiyordum. Kurstan oldukça memnunum” dedi.