A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Eğitimde yaşadığımız sorunlar çözülecek

Eğitimde yaşadığımız sorunlar çözülecek

...Bulancak'ın eğitim sorunlarını bildiklerini ve tüm eğitim sorunlarının CHP iktidarı ile çözüme kavuşacağını ifade etti. Bulancak'ta eğitimin tüm kademelerinde sorunlar yaşandığını, 13 yıllık AKP iktidarının bu sorunları çözmek yerine artırdığını dile getiren Milletvekili Adayı Gürsoy, "Sık sık değişen ortaöğretime geçiş sınavı sistemi ve yerleştirmede yaşanan sorunlar ile çok sayıda öğrencimiz ve velimiz mağduriyet yaşamaktadır. İkili eğitim sistemi ile hiç de pedagojik olmayan bir eğitim öğrencilerimize dayatılmaktadır. Bir türlü bina ve sınıf sorunu çözülememiş ve tam gün eğitime geçilememiştir. Atanamayan öğretmenler sorunu çözüm bekleyen ciddi bir sorun olarak durmaktadır. Taşımalı eğitim sistemi, hem sistem açısından hem de uygulama açısından sorunludur. 13 yıldır gerçekleştirilen tüm KPSS sınavlar şaibelidir.

Milyonlarca gencimiz bu sınavla kamuda işe girmek için emek harcarken, AKP yandaşlarını ‘istisnai memurluk’ kadroları üzerinden KPSS puanı olmadan kamuda işe yerleştirmektedir. Paralel yapı ile mücadele edeceğim diye dershanelerin kapatılması ile öğrencileri sınavlara hazırlamada sorunlar yaşanmaya ve merdiven altı kaçak pek çok birimler ortaya çıkmaya başlamıştır.

Bulancak ilçemizde eğitim gören Giresun Üniversitesinin 1500 öğrencisi de çözüm bekleyen sorunlarla karşı karşıyadır. Barınma sorunu, çevre ve güvenlik sorunları öne çıkan sorunlardır" diye konuştu.