Ekmekçiler İletişim Türk Telekom mağazası açıldı

...Türk Telekom Bulancak şubesi olarak yeni bir mağaza açtı. Cumhuriyet Meydanında açılan mağazanın resmi açılışı gerçekleştirildi. Cuma günü saat 14:00'de Cumhuriyet Meydanında hizmete açılan yeni Türk Telekom mağazasının açılışına AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı Orhan Güngör, Bulancak Müftüsü Bahtiyar Taranoğlu, AK Parti İlçe Başkanı İbrahim Akoğlu, Türk Telekom yetkileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış öncesi bir konuşma gerçekleştiren AK Parti Giresun İl Başkanı Hasan Ali Tütüncü, “Hasan Ekmekçi ve oğlu Osman Ekmekçi sevdiğim dostlarımdır. Kendilerine ve Bulancaklılara hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Müftü Taranoğlu açılış duasını yaptı. Daha sonra protokol üyeleri kurdeleyi keserek, işyerinin açılışını yaptılar.

Ekmekçiler İletişim sahipleri Hasan ve Osman Ekmekçi ise açılışa katılanlara teşekkür ederken, “Bulancak'ımıza güzel ve en son teknoloji ürünleri sunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Açılışımıza katılan protokol üyelerine ve vatandaşlara teşekkür ediyoruz” dediler.