A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined offset: 0

Filename: controllers/Amp.php

Line Number: 37

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Amp.php
Satır: 37
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

‘Ekonomik kriz en çok da engelli yurttaşları yordu’

‘Ekonomik kriz en çok da engelli yurttaşları yordu’

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç, her zaman olduğu gibi bundan sonra da engelli yurttaşlarla dayanışma içinde olacaklarını ifade ederek, "6 ay sonra iktidara geldiğimizde engelli yurttaşlarımızın eğitim, sağlık, istihdam gibi anayasal tüm haklarını gözeteceğiz" dedi.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla bir açıklama yapan Başkan Sıbıç, derin ekonomik krizden en çok engelli yurttaşların yorulduğuna dikkat çekerek, şunları aktardı: "Biz her daim engelli yurttaşlarımızla dayanışma içindeyiz. Zorluklarını biliyoruz. Hepimiz birer engelli adayıyız, empati yapıyoruz ve onlar için neler yapmamız gerektiğinin farkındayız.

Anayasal Haklarına Kavuşturacağız

“Ülkemizin tüm sorunlarının çözümüne, dolayısıyla engelli yurttaşlarımızın da sorunlarının çözümüne yönelik de projelerimiz hazır. Eğitim, sağlık, istihdam, barınma, ulaşım gibi sorunlarını tümüyle çözerek, rahat bir yaşam sürmelerini sağlayacağız. Kısacası anayasal haklarına kavuşturacağız.”

Çözüme Yönelik Projelerimiz Hazır

“Engelli dernekleriyle işbirliği içinde olup, taleplerine göre destek vereceğiz. Evde bakım ve ekonomik sorunlarını insan hakları temelli projelerle çözeceğiz." CHP Bulancak İlçe Başkanı Necmi Sıbıç açıklamasında tüm engelli yurttaşlara saygı, sevgi ve selamlarını iletti.